App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Dålig sömn 1åring

Min dotter på 14 månader sover så otroligt dåligt. Antingen så vaknar hon 5-6 gånger/natt eller så vaknar hon mitt i natten och går inte att få att somna om på 2-3 timmar. Oftast är hon inte så svår att natta på kvällen och hon somnar mellan 19-20 Vi har kortat ner vilan på dagen till ca 1 timme. Men det blir inte bättre.. När det var som värst så kontaktade vi bvc (då vaknade hon 2gånger/timme hela nätterna), då trodde dom att det kunde vara öronen som spökade, under den perioden åt hon väldigt dåligt och var konstant tjurig också, vi gick till vc och det visade sig att hon hade irriterade hörselgångar. Men vi fick inga andra tips från bvc. Det här har pågått så länge nu, och det verkar inte bli bättre heller... Självklart sover hon bra nån natt ibland men det är nån gång i månaden och då vaknar hon ändå 1-2 gånger/natt. Det kanske är normalt, men dom vi känner som har barn tycker det är konstigt att hon sover så dåligt. Det börjar ta knäcken på oss att sova så dåligt och så lite..

2018-12-21
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 5 månader

Vi har samma med vår 1åring! Hon har alltid sovit bra men nu är de bortblåst. Men jag vet att det är tändern för hon har 3st på g samtidigt. Kan det va nå sånt kanske?

2018-12-23
isa_bella83
isa_bella83

Ja tufft är det. Min har heller aldrig sovit bra och hela tiden tänker jag att snart vänder det men inte.
Hon sover i eget rum och har gjort det sen hon var 4 månader.
Så jag tror inte det beror på att hon är lättväckt.
Vi har nyligen bytt till en växasäng så att vi ändå kan ligga bredvid henne och vila när hon vaknar. Vilket är väldigt mycket skönare än att sitta på en stol vid spjälsängen.

2018-12-21
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 5 månader

Är hon kanske lättväckt? Kompisen fixade eget rum till sin son och sov helt plötsligt hela nätterna efter fler uppvak.

2018-12-21

Har en dotter som har sovit så sedan hon föddes, hon är 1 år nu. Det tär på en att aldrig få sova ordentligt, har varit i kontakt med BVC och råden jag har fått är att stå ut det blir bättre. Vissa barn har inte samma behov av sömn, har inte känt att de har förstått hur vi har upplevt det utan följer ngn manual. Förstår hur ni har det, inte blir det lättare när man får höra om alla barn som sover så bra hela tiden. Så dela gärna mer er om ni får nga bra råd.

2018-12-21
MaggiB
MaggiB
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...