App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Byxblöja bara läcker!

Hej jag tycker inte att byxblöjor är så bra som dom säger på reklamen! Varje gång mitt barn har bajsat i byxblöjan så måste jag byta alla hennes kläder samt duscha av henne och ta på henne nya kläder för att byxblöjan pressar ut bajset ur blöjan! Jag rekommenderar inte byxblöja! Finns det flera föräldrar som har upplevt detta problemet? Mvh Isabella

2018-12-19
Isabella_K
Isabella_K
Barn på 3 år och 6 månader

Har inte upplevt det om det inte varit löst bajs pga typ dålig i magen, däremot kissläckage på natten men vi har numera Pampers nappy pants på natten och dom har aldrig läckt, har läst att man kan prova att gå upp en stl, det kanske hjälper?

2018-12-19
MammaKotte
MammaKotte
Bebis på 4 månader

Känner igen det! Min son kissade ner sig flera gånger i byxblöjorna. Det har aldrig hänt i de vanliga, känner inte att det blir några mer byxblöjeköp för mig.

2018-12-19
Joset
Joset
Bebis på 14 månader

Aldrig upplevt det med mina 2. Har ni bytt storlek/modell för att se om någon annan passar? Hur gammalt är barnet!? Up&go kanske passar bäst när de börjar lägga vanliga korvar🤔

2018-12-19
8kee6
8kee6

Har varit med om samma problem, upptäckte dock att jag hade slarvat med att få på blöjan ordentligt. Har ni kontrollerat att ”säkerhetsspärren” sitter ordentligt?

2018-12-19
MaggiB
MaggiB

Jag håller med om att det lättare läcker ut upp på ryggen, gjorde det ofta när sonen var mindre. Men nu när han har börjat åla och rör sig mycket mer tycker jag att de har fungerat jättebra och inte har läckt.

2018-12-19
Moivil
Moivil
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...