App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Dålig sömn

Min dotter på 1år sover otroligt konstigt, ibland sover hon hela nätter utan uppvak medans dom flesta dagar vaknar hon 2-4 gånger och vill äta. Iblan vaknar hon och vill inte somna om, vad ska jag göra ??? Jag blir snart tokig om jag inte får sova mer än 2 timmar i stöten...

2018-12-17
Maalllann
Maalllann
Barn på 2 år och 5 månader

Vi har samma

2019-01-11
isa_bella83
isa_bella83

Här en fyraåring som fortfarande vaknar varje natt, ibland får vi sitta hoa henne. Händer att vår 2,5 åring oxå vaknar o inte kan somna om. Dom r sig när dom blir äldre att sova bättre. Det är så det är när man har barn.

2018-12-18
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

Min dotter är 14 månader och sover också otroligt dåligt. Sömnen har aldrig varit kanon men sista tiden katastrof.. antingen har hon vaknat 1-2 gånger i timmen eller vaknar mitt i natten och vägrar somna om på 2-3 timmar. Äter gör hon oftast 1 gång/natt mest för att det är lättare att hon somnar om då. Jag hoppas att det ger med sig snart för det är otroligt jobbigt. Vi har precis bytt till en växasäng så att när hon vaknar så kan vi ändå lägga oss bredvid henne och på så sätt ändå få lite vila medans hon somnar om. Vi har även de senaste dagarna kortat ner hennes vila på dagen till ca 1-1,5 timme så får se om det gör någon skillnad. Hoppas det går över för er snart och lycka till!

2018-12-18
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 5 månader

Är en lång och jobbig utvecklingsfas runt 1 år. Inte ovanligt att sömnen påverkas.

Dock har hon inget behov av att äta på natten nu om hon äter bra på dagen så du kanske får se över det.

2018-12-17
viva91
viva91
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...