App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravidförsäkring

Hejsan! Jag funderar på vilken gravid försäkring som är bäst? Jag hade Folksam sist & dom är lite dyrare men tycker att deras villkor är ganska ok. Deras gäller även ifrån V.10 medans de andra första täcker ifrån V.20 & uppåt. Vilken har ni & varför? ☺️

2018-12-15
millenno
millenno
Gravid i vecka 25

Trygg-Hansa gravidförsäkring extra👍

2018-12-15
Barn på 1 år och 10 månader

Har haft Länsförsäkringar vid båda mina graviditeter. De ger 500 kr i rabatt på barnförsäkringen om du haft deras Gravidförsäkring Plus samt rabatt på bilbarnstol vid tecknande av barnförsäkringen. Gravidförsäkringen räcker ett tag efter att barnet har fötts så det är ingen panik med att teckna barnförsäkringen samma dag som bebis kommer, men villkoren är inte riktigt desamma.

2018-12-15
evelinagardin
evelinagardin
Barn på 1 år och 11 månader

Hej!
Vi hade Trygg Hansa och var väldigt nöjda med dem, vi utnyttjade gravidförsäkringen då vår son kom 3 månader för tidigt men var aldrig några problem med att kontakta dem eller få ut några pengar. Dock så tappade vi förtroendet för dem sen när vi skulle teckna barnförsäkring, då de lovade att det inte skulle vara några problem att få barnförsäkring fast han var för tidigt född, kunde däremot bli extra karens eller vissa bortfall på grund av det. Men 2 månader senare fick vi som svar att han fick inte någon barnförsäkring hos dem på grund av det och att vi skulle återkomma när han var 24 månader korrigerad ålder :/ Så barnförsäkringen har vi hos Folksam och är supernöjda med dem.

2018-12-15
Cecce86
Cecce86
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...