App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ångest för att lämna hos dagmamma

Min lille son ska börja hos dagmamma om mindre än en månad och jag har sådan ångest över att vara ifrån honom på dagarna. Hela min kropp skriker att jag inte ska lämna honom. Har ingen möjlighet att vara hemma längre och även om jag gått ner i tid så är det så långa dagar vi har från varandra. Gråter över det, har svårt att sova, allt känns skit. Vet inte vad jag ska göra, någon som varit i samma sits och kan berätta hur det gått?

2018-12-13
emc85
emc85
Bebis på 2 månader

Du vet inte hur det kommer känns förrän du provat. Det kommer garanterat kännas jobbigt första tiden. Men att senare visa för ditt barn att det inte känns bra att lämna är inte bra! Känns det inte bra efter en tid hos barnmamman ska du byta dagisplats, du och barnet känna att det känns bra. Om barnet trivs och springer in varje morgon kommer allt gå bra! Visa bara inte hur du verkligen känner för ditt barn och gör inte långdragna avlämningar. Prata högt med ditt barn om hur kul det kommer vara osv. Mina tips! Det blir vad man gör det till.

2018-12-15
SanUno
SanUno

Ja, man får väl bita ihop och sen bryta ihop och komma igen helt enkelt. Jag hoppas bara att han kommer trivas, gör han inte det så kommer jag gå under. Har hälsat på 2 gånger och då har han älskat det, får hoppas det fortsätter så.

2018-12-15
emc85
emc85

Alla känner så mer eller mindre! Grät första dagen jag lämnade barnen å åkte till skolan men sen var det som att man aldrig gjort annat🙂Vi vänjer oss otroligt snabbt och tur är väl det😊Kommer säkert gå jättebra💓

2018-12-14
8kee6
8kee6

Det går säkert bra . Våra barn har börjat på förskola när dom varit 14 månader och 17 månader. Det har gått bra. Dom trivs, en kväll när dottern skulle sova o vi pratade om att hon skulle till förskolan så hon "d ska bli roligt" dom har alltid trivts. Men dom behöver bara gå halva dagar på förskolan.

2018-12-14
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...