App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

24 timmar latensfas hjälp 😫

Lång latensfas?? 24 timmar nu.. Jag hade mensvärk från tisdag till onsdag natt som sen övergick till ganska så regelbundna värkar, mellan 6-10 mellan varje värk konstant i 17 timmar. Efter 17 timmar var jag så slut att jag kom in till förlossningen för en kontroll, men var bara öppen 2cm och tappen halvt utplånad. Vid det här laget var värkarna så smärtsamma att jag skrek, ville gråta och inte hittade en position i världen som va bättre ville verkligen bara försvinna. Dom på fl flyttade mig till BB och sa att min livmoder är trött så jag fick en dos bricanyl, sömnmedicin och morfin vid 1-2 inatt. Det slog till ordentligt på mig och blev alldeles snurrig. Efter snurret slutade kunde jag somna och har sovit nästan helt förutom vaknat av lite svaga värksmärtor nu under 4 timmar. Nu när jag vaknat (känner mig fortfarande som jag kan sova) gör de lite ondare igen värkarna, men är fortfarande 6-7 minuter emellan. Ska jag försöka somna igen? Hur länge får man sova här tror ni? Dom sa igår att om jag inte är i aktivt skede imorgon bitti så får jag åka hem och vänta tills dom sätter igång med 3 per 10 minuter.. jag orkar verkligen inte då jag är helt ensam och har ingen möjlighet att ha någon hos mig som hjälper mig alls. Kan man kräva att få värkstimulerande? Eller att dom sätter hål på hinnor? Eller är det bricanylen/morfinet jag kanske har öppnat mig mer fast jag inte känt? Nånting jag vill verkligen inte bli hemskickad om jag ännu inte öppnat mig 3-4 cm 😫

2018-12-13
debasenhaut
debasenhaut
Bebis på 15 månader

Var exakt samma för mig 😪 Jag fick värkdropp och dom gjorde även så vattnet gick! Du ska inte behöva bli hemskickad om det inte känns bra! Vilken vecka är du i?

2018-12-13
Bebis på 15 månader

Förklara din situation till BB. Att du är orolig, att du är ensam och ställ alla frågor till dom och kräv svar. Förstår att du är trött och känner med dig! Men dom är där för din skull, det är deras jobb! Mitt tips är just det samt vila så mkt du kan. Styrkekram!

2018-12-13
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...