App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Syskonvagn

Behöver råd angående syskonvagn. Har en dotter på snart 2 år som gärna åker vagn hellre än att gå själv. Och väntar nu ett syskon. Ska man köpa syskonvagn? Eller kanske stå/sittbräda till gamla vagnen? Hur har ni gjort? Och vilket märke/modell har ni? Är ute efter en smidig vagn. Som går in i ett bakluckan på bilen utan för mycket krångel. Och som går att köra i olika terränger. Alltså inte enbart en "stadsvagn" att rulla på asfalt. Vi har nu en Britax Go Next till blivande storasyster som vi har varit jätte nöjda med hittills!

2018-12-11
Okonkret
Okonkret
Bebis på 10 månader

Har 2 år mellan mina flickor. Vi har en bugaboo Donkey. Vi har haft båda två i vagnen, men egentligen ren bekvämlighet för oss vuxna. Så jag hade hellre tagit en stå/sitt bräda till vagnen.

2018-12-27
MimmioMartin
MimmioMartin

Har syskonvagn till mina barn på 3,5 år och 4 månader. Hade inte klarat mig utan! Den stora hon älskar att åka vagn. Har en emmaljunga dubbel viking 735, den är superbra på alla sätt utom att jag tycker den är superklöddig att packa in i bilen. Har lufthjul på min och den klarar verkligen terräng bra. 👍

2018-12-26
sofiejonsson
sofiejonsson

Bugabo, har 3år mellan mina och det har varit toppen när man vill ta promenad, gå i stan eller på semestern. Behöver storasyster inte åka så har man en bra vagn med sidokorg. Lätt att lasta in i bilen också!

2018-12-13
soffi87
soffi87

Vi köpte syskonvagn (Bugaboo Donkey duo) och dottern var ganska exakt 2 år när lillebror kom. Den har använts väldigt sparsamt under tiden lillebror har varit här. Men samtidigt så har hon absolut inte klarat av ståbräda. Så vi är ändå nöjda att vi köpte syskonvagn.

2018-12-12
moaeg
moaeg
Barn på 1 år och 11 månader

Det är många som rekommenderar Bugabo. Men vad är det för skillnad på donkey och duo?

2018-12-12
Okonkret
Okonkret

Jag har en bugaboo donkey, en superbra vagn!! Dyr att köpa ny, men finns många begagnade att köpa. Den är väldigt lätt att göra om från enkel till dubbelvagn. Vilket är smidigt när man inte alltid kanske måste ha den dubbel. Rekomenderar verkligen donkeyn om man är beredd att lägga lite pengar på vagnen.

2018-12-12
Evanima
Evanima

Phil & ted hade vi, aldrig varit så nöjd 🙈baby jogger är också en stor favorit bland syskonvagnr

2018-12-11
batgirl
batgirl

Kan ju vara bra o ha syskonbarn. Är man två år kanske man fortfarande somnar i vagnen när man är ute o går. Det kan hända att min 4 åring somnar i bilen o får då ta lillebrors sylky.

2018-12-11
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

Vi körde först syskon vagn,då var äldsta 16 månader. Sedan bytte vi till ståbräda när han var 2,5 för då vägrade han vagn! Finns ju ståbräda med sittdel om hon inte gillar stå/gå

2018-12-11
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...