App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bara ett fungerande bröst

Hej. Det verkar som om jag bara har ett fullt fungerande bröst. Jag ammar på båda & pumpar det dåliga bröstet för att få igång produktionen. Min dotter är 5 veckor & under första två veckorna hade jag två mjölkstockningar på det dåliga bröstet. Jag minns att jag ammade min första tjej på enbart det bra bröstet i iallafall 6 månader. När det är dags att amma är det bra bröstet enormt & det dåliga normalstort 😝 Så till min fråga, vad kan detta bero på? Jag är typ rädd att det dåliga bröstet är ”sjukt” på något sätt. Kan en helamma på ett bröst?

2018-12-10
Sstinaj
Sstinaj
Bebis på 16 månader

Ni som bara ammat på ett bröst, hur blir det när man slutar amma, går bröstet tillbaka någorlunda till sin ”normala” form? Har två helt olika produktioner dvs de ena är mycket större än de andra

2018-12-11
Ostbåge91
Ostbåge91
Gravid i vecka 21

Ni som bara ammar på ett bröst, hur blir det när man slutar amma, går bröstet tillbaka någorlunda till sin ”normala” form? Har två helt olika produktioner de ena är mycket större än de andra.

2018-12-10
Ostbåge91
Ostbåge91
Gravid i vecka 21

Det går jättebra att helamma på ett bröst, det har jag gjort och har hört om många andra som också gjort det 🙂

2018-12-10
maharetm
maharetm

Jag fick någon sorts infektion i ena bröstet när sista var liten och efter att det lagt sig så fortsatte jag att amma bara på ena bröstet, har gått jättebra och hon växer och frodas suveränt bra.

2018-12-10
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Hej. Jag är gravid med första barnet o har inget bra svar. Men finns en grupp på Facebook som heter "Amningshjälpens slutna grupp" som är helt kanon o man får väldigt bra där..
😊

2018-12-10
Malinta78
Malinta78
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...