App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

förberedelser - tips?

Nu är det snart dags för mig att gå på gravledigt. Jag ska gå två månader innan bf. Och undrar lite över när ni tycker det är dags att förbereda hemmet? dvs tvätta kläder, fixa ihop vagnen, inreda rummet, sätta in babyskyddet i bilen? vilka blöjor ska man ha? Pampers? Libero? Vilka nappar ska man köpa, mam, esska, twistshake? Hur mycket kläder i storlek 50 är lagom? är lite sådär över den storleken då jag tänker att bebisen kanske är stor. Det är en pojke. Jag är i v 29 nu och jobbar i 3 veckor till. sen har jag all tid i världen att fixa med allt hemma och det ska bli så himla roligt.

2018-12-10
TinaJ92
TinaJ92
Bebis på 12 månader

förbered när du känner att du orkar, finns inget rätt eller fel och skönt att göra innan man blir för tung i kroppen :) vi har alltid haft libero, sonen blev så väldigt röd av Pampers och tyckte de luktade. nappar gillar han bara Philips avent. rekommenderar också matlådor helt klart.

2018-12-11
maaliin315
maaliin315

Jag tycker att det skulle ha räckt med 2-3 body i 50. 56 kan barnet alltid tar på även om bebis inte är så stor. Hemma här har vi alltid kört 50 och 56 samtidigt. Kortärmad är lättast att ta på om inte lägenhet är för kall för första tiden går man kanske inte ut så mycket ändå. onödiga köp är: salva till bröstvårta, stora nappflaskor.

2018-12-11

Jag hade inte mycket i storlek 50 till den sista för hon var så grov i kroppen, mest bara pyjamas hela tiden. Vi har haft Libero blöjor eftersom jag tyckte att pampers luktade, vi fick lite olika från en annan mamma.
Jag hade köpt nån napp och nappflaska men sen ville inget av mina barn ha varken det ena eller andra.

Matlådor till efter graviditeten är guld värt! Vissa grejer hemma fixade jag väldigt tidigt och andra senare. Men tvätta bebiskläder är väl bra så det är gjort.

2018-12-10
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Bli medlem på libero och pampers för att få kuponger för blöjor. Köp pysventil (toppen för magknip) och inotyol salva (toppen för röd rumpa) Googla efter babybox så kan du få massa gratisprover för blöjor, leksak osv. Tror jag hittade 8 st olika. Slapp köpa blöjor på ett tag i början 🤣

2018-12-10

Ett tips är att göra matlådor för tiden efter förlossningen😊Det underlättar verkligen så så mycket! Köp 4 paket blöjor i olika märken för att känna vilka som känns bäst! Hade väl 2-3 plagg i strl 50 sen gick det snabbt över till strl 56. Båda barnen vägde 4kg när de kom☺️Sov med snuttis (om ni har köpt en sån) ett tag innan bebis kommer så luktar den dig! Bb väskan är bra att ha klar vid v 35! Bra att ha med i väskan:Lypsyl,Tofflor,hårsnodd,vattenflaska,laddare,duschsaker,stora bekväma trosor,godis! Lycka till å njut av din ledighet☺️

2018-12-10
8kee6
8kee6

Blöjor är en smaksak. Vi började med libero men övergick till pampers. Passade bättre för oss. Flaskor är en vetenskap för vissa. Mam passade oss, sen tog han ingen annan dinapp.. Så köp inte för många i början. Testa dig fram.

2018-12-10

Gör det när du har ork! Min graviditet var underbar och jag mådde toppen till de sista veckorna. Berodde även på världens varmaste sommar också. Vi fick en pojk på 3600gr men kunde inte använda många kläder fram till nu när han är 4 månader. Han växer så det knakar och är redan uppe i storlek 74-80! Nu är väl kanske inte en sån växtspurt till vanligheten. Men för oss räckte några få pyjamaser i 50 och 56. Men det beror helt på vilka tvättmöjligheter du har. Vi bor i villa så va lätt å slänga in tvätt fort och lätt.

2018-12-10
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...