App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Libero Sleep Tight 10 i butik?

Hej! Är det någon som vet om Libero Sleep Tight 10 finns att köpa i vanliga matbutiker? Jag har varit runt på de större butikerna (ica maxi, hemköp & coop) som finns här i stan, men har inte sett produkten någonstans. Vi använder oss idag av Drynites XL, men både dottern och jag börjar tycka att deras produkt har lite barnslig design. Vad jag har sett här på hemsidan så är Liberos dito mer neutral. Jag får absolut inte kolla efter produkter när dottern är med, än mindre inhandla, vilket jag självklart respekterar. Även om det låter lite egoistiskt så måste jag erkänna att jag är inte superbekväm med att stöta på någon jag känner samtidigt som jag plockar upp "nattbyxor". Det är kanske lite synd att dessa nattbyxor för äldre barn är placerade precis bredvid vanliga blöjor avsedda för bäbisar. Nu blev det ett litet sidospår, men frågan är alltså om någon vet om Liberos produkter för sängvätare finns ute i vanliga butiker. Jag kan bara hitta våra vanliga Drynites.

2018-12-09
vinterlo
vinterlo

Om man får tänka lite utanför boxen så saknar jag en neutral och absorberande byxblöja/trosa. En produkt som man hittar vid intimprodukter istället för på blöjavdelningen. En produkt som det nödvändigtvis inte behöver stå Libero på, eller ha ett sovande barn på förpackningen. Då kanske hela situationen skulle bli mindre stigmatiserad både för barn och vuxna.

När den produkten finns på marknaden tror och hoppas jag att den inte behövs i vår familj längre. Men det kanske kan underlätta för framtida sängvätare.

2018-12-10
vinterlo
vinterlo

Hej Julia_12,
Jag förstår att din dotter inte vill stå och titta på blöjor i affären men ingen annan än ni vet eller tror att blöjorna är till henne. att libero nr7 passar henne fortfarande förvånar mig då hon är 13 år. min är betydligt yngre och tycker nog dom börjar bli väl små. men framför allt tycker vi här att dom är för barnsliga men dom håller som sagt torrt bättre än byxblöjor som sleep tight eller drynites så vi kör på comfort ett tag till.
tena var jätte bra tycker jag, dom skall passa till höftmått från typ 50 cm om jag inte mins fel, så jag tyckte dom satt bra men det blev en stor blöja på något vis svårare att dölja under pyjamasen kändes bredare över baken tjockare och klumpigare helt enkelt. så det bästa för vår del hade nog varit en blöja likt comfort blöjan fast i någon eller några storlekar större. men tycker ni skall fråga er läkare om ni inte kan få prova ett par kanske passar din dotter mycket bättre alla barn är ju olika i kroppen.

2018-12-10
Anna larsson
Anna larsson

Dom fanns förr på ICA men sedan en tid sedan finns bara Drynites. varför vet jag inte. Vi har provat både Sleep tight och drynites vi upplever att ingen hållet riktigt tätt utan föredrar knäppblöjor. men nu är barnet så stor så comfort 7 som passar läcker sällan kanske lite liten men största problemet är barnsligheten tuche är bättre mer vi skulle vilja ha en helvit knäpp/tejp blöja i storlek 9-10 tena slip XS är för stor enligt barnet den läcker aldrig men känns tjock stor och klumpig att ha på sig,

det är verkligen inte lätt att hitta en bra blöja till dessa barn tyvärr kanske Libero tar åt sig och tar fram en ny tejpblöja till lite äldre barn som är mer diskret och mindre bebis lik.

2018-12-10
Anna larsson
Anna larsson

Nya Libero tuche är ju mer diskret en sleep då de inte är massa figurer på dem.

2018-12-10
hanna199001
hanna199001

Tråkigt att ni inte haft så bra upplevelser av Sleep Tight. Kanske värt att pröva om det fungerar bättre för vår dotter...

Även om största varianten av Up & Go kanske skulle passa henne, så känns det inte aktuellt. Vi letar som sagt efter en produkt utan massa figurer och djur.

Kan tillägga att vi oftast använder underlägg hemma. Men under vissa perioder kan en neutral byxblöja vara skönt att ha till hands. Vår dotter kan vakna upp torr en vecka i streck, för att veckan efter ha olyckor varje natt.

2018-12-09
vinterlo
vinterlo

Mitt tips maila libero och fråga om ni kan få några varuprover så får ni testa innan.

2018-12-09
hanna199001
hanna199001

Hej.
Vår dotter på 7 år fick dessa utskrivna och Libero är helt värdelösa vi fick tvätta näsan varannan morgon.
Samt så var de hårda och obekväma obprassla.
Dry nites är de som gjort de bästa.
Men de som vår dotter fastnat för och även vi är Nya Libero tuche nr 7.
Suger upp bra är diskreta och tysta.

2018-12-09
hanna199001
hanna199001
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...