App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid V 7

Hejsan. Jag är gravid i vecka 7 går in i v 8 på söndag. Men är verkligen livrädd för om barnet ens lever där inne. Också super rädd för missfall. Jag kände mer symtom i början men känner att det börjar avta. Fast har fortfarande ont i brösten, mådde mer illa förut nu är det typ inget alls. Känner inte av att jag måste kissa oftare inte ens på nätterna. Är det nått fel? Eller är jag orolig förgäves? Jag kan ju inte vara ensam om och känna såhär. Ska på första ultraljud 16 januari.

2018-12-08
Mamma0607
Mamma0607
Bebis på 10 månader

Det va lika dant för mig. Mådde prima under några veckor där, som om jag inte var gravid. Oroa dig inte, men jag förstår dig!

2018-12-11
MJNilsson
MJNilsson

Okey fortfarande inga symtom och en lustighetskännsla att den ej lever. Men inget blod eller bruna flytningar. Mer gulaktiga och min mage är så himla uppblåst och så mycket gaser.

2018-12-09
Mamma0607
Mamma0607

Jag hade nästan inga symptom utom ömma bröst (precis som vid mens) och såååå jävla trött,, alla har inte symptom och att de försvinner behöver inte betyda något så försök att bara ta det lugnt och ta hand om dig och försök må så bra som möjligt ⭐️ sådär tidigt så kan man ju inte påverka åt nåt håll förutsatt att man inte gör nåt helgalet

2018-12-08
MammaKotte
MammaKotte

Okey. Ja man blir ju as nojig som fasen. Och så långt kvar till första ul. Kommer ju klättra på väggarna. Tänk om det inte finns nått foster. Tänk om det har dött i magen. Tänker hela tiden på kan man göra nått eller kommer jag i så fall orsakat att den dött i magen. Ja massor tankar. Hur lär man sig att hantera dessa känslor?

2018-12-08
Mamma0607
Mamma0607

Du är absolut inte ensam! Jag hade jättemycket symtom första 4-5 veckorna, sedan försvann dom ömma brösten, huvudvärken, tröttheten och svullnaden så jag återgick till att inte se gravid ut längre. Jag fick berättat för mig att det är hcG-nivån som sjunker och därför känner man så efter ett antal veckor. Det ska inte vara något konstigt enligt vad jag fick höra då.

2018-12-08
rebeckahs
rebeckahs
Barn på 1 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...