App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid med andra barnet. Känner inga fosterrörelser

Går in i vecka 17 och har moderkakan i bakvägg. Har inte känt några sparkar eller fosterrörelser hittils. Kände med första barnet i vecka 20 kanske. Vi har inte RUL förrän om flera veckor pga. jul och nyår. Jag är så rädd att något ska vara fel. Alla säger att man "ska" känna rörelser och sånt tidigare om man är omföderska..

2018-12-08
Okonkret
Okonkret
Bebis på 10 månader

Jag köpte en ultraljudmonitor .. sån där från clearblue där man kan lyssna på bebisen själv hemma just för att slippa åka in till gynakuten.. vi hade haft flera missfall efter andra barnet så man var väldigt hispig.. det hjälpte att lyssna på bebis från v15...

2018-12-11
flingan32
flingan32

Hej, vet hur du känner. Jag kände inte heller fosterrörelser på samma sätt om jämför graviditeterna. Andra kom rörelser mycket mycket senare 24/25 och över lag var det väldigt stilla i magen hela den graviditeten. Jag åkte in flera ggr till förlossningen/specialistmödravården för att se så allt var okey. Var så orolig hela tiden. Tycker du ska åka in så du kan få svar och känna dig lugn.
Jag ringde även BVC tänkte de kunde lyssna efter hjärtljuden som det gör vid kontrollerna men de hänvisade mig till specialistmödravården.
Hoppas allt går bra. Vara orolig är inte kul.
Vänligen Tindra

2018-12-08
OnlyTindra
OnlyTindra
Gravid i vecka 27

Kände strax före rul nu med tvåan, v 20. Men om du är orolig tänker jag som andra här, åk in!

2018-12-08
Anagrius
Anagrius

Jag kände med första i vecka 28 och andra i vecka 24 så jag hade inte vart orolig

2018-12-08
Lilsof
Lilsof

Jag kände inte andra barnet förrän vecka 21! Lillen väger ju inte så mkt heller🙂Du får åka in till gynakuten å sätta dig om du är orolig💕

2018-12-08
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...