App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ångest och depression av minipiller..?

Är det möjligt att få ångest och depression av minipiller..? Eller av andra p-piller eller p-stav? Är det någon som känner igen det? Någon som har erfarenhet..? Jag tänker att det borde vara möjligt med tanke på andra obalanser i kroppen dessa skapar.. Jag har minipiller, gesogestreal tror jag dom heter. Haft dessa i fyra månader. Jag blöder typ hela tiden, jag har oxå mått väldigt dåligt psykiskt, depression och fått problem med panikångest. Jag funderar på om det kan finnas ett samband.. Jag vill gärna höra andra som varit med om det. Jag Ska givetvis kontakta vården, men vill gärna höra om det finns fler :)

2018-12-05
Mammmamalin
Mammmamalin
Barn på 3 år och 6 månader

Det finns ett samband. Av alla hormonella preparat kan man få som biverkning att man är nedstämd osv. Skulle absolut kontakta de som skrev ut och be om en annan sort. Jag blev väldigt nedstämd och känslokall tex när jag åt ceracette (minipiller).

2018-12-06
rebo1002
rebo1002
Försöker

Jag har inte upplevt samma men har för mig att depression är just en möjlig biverkning av hormonella preventivmedel,. Prata med din barnmorska om hur du ska göra,. Kanske fungerar ett annat märke bättre? Jag har fått pröva mig fram till Mini-Pe, dock av andra orsaker än dina

2018-12-06
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...