App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Babysitter

Någon som har ett bra tips på en babysitter? gärna med sladd då det känns som det kommer gå åt en himla massa batterier om man nu ska ha en som vaggar/spelar musik

2018-11-30
Emmaknilsson
Emmaknilsson
Bebis på 7 månader

Vi har bara en som gungar från babybjörn.. den har funkat bra till alla tre.. jag är också sån som ogillar gåstolar och andra ”onödiga” prylar som egentligen inte kanske behövs.. babygym är också en sån pryl.. det var bara hundarna som var intresserade av själva detaljerna på den men våra barn har aldrig gillat dessa utan de har varit mest i antingen i famnen, sängen eller babysittern.. äta lugnt själv.. ja det får man vänja sig att man inte kan göra en tid..eller försöka ha bebisen i babysittern..

2018-12-02
flingan32
flingan32

Hade en från Fisher price. Titta till dom :)

2018-12-01
SanUno
SanUno

Babysitter är helt självklart. Enkelt att ha med sig när man besöker någon när bebisen är liten. När man äter mat själv osv. Vi hade bara en som vibrerade, funkade bra. Men vår son gillade inte vibrationen alltid, haha! Så mitt tips är att köpa en enkel variant med lite leksaker som kanske hänger som han/hon kan titta på/ta på. Babybjörn är superfin men även otroligt dyr. Skulle aldrig köpa en sån, var nöjd med en enkel variant som man kunde ha i 3-4 olika lägen. :)

2018-12-01
SanUno
SanUno

2Me babysitter Kajsa, googla det så får du en bild på hur den enklaste gungigaste babysittern ser ut.
Det är bra gung i den och alla barn har älskat den, billig med! Och lätt att ta av tyget och tvätta eftersom det oftast händer små/stora olyckor i den. Även kallad "baby-shittern" i vårt hushåll pga sin goda effekt på magen!

2018-12-01
solskensmamman
solskensmamman

Min son har älskat sin babysitter, det var nästan bara där han accepterade att vara om han inte fick vara i famnen. Vi hade en enkel från babybjörn.

2018-12-01
Moivil
Moivil

Har du en bebis i stort behov av en? För vårt först barn grät bara i babysittern, vår andra låg där typ nån gång men golvet var lika bra, helt onödigt inköp som så mycket annat 😂 jag använde endast babysitter som fanns i öppna förskolan för där var den bra då jag behövde veta var bebisen låg medan jag gjorde fika till storasyster

2018-12-01
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 10 månader

Vi köpte en enkel utan musik, utan vibration. Inte ström utan en som gungade lite av sig själv när bebisen sprattlade.

Jag har överlag väldigt svårt för alla ”onödiga” och dyra babyprylar. Det skapas ett behov av en massa grejer som bebisarna skiter i.

En filt på golvet och en enkel babysitter klarat man sig väldigt långt på. (Ja, jag är emot gåstolar också.)

2018-11-30
Norrlänning 1
Norrlänning 1

Det är så beroende på bebisen. Köpte en tinylove 3i1 med musik och leksak, den vibrera med om man ville samt att den gick att ställe i tre olika positioner och vagga. Min dotter tyckte inte om den nått nämnvärt.

Men när jag vart på öppna förskolan där dem här babybjörn babysitter är det aldrig nån bebis som protesterat.

Tror inte musik och vaggande med el gör den bättre. Bebisar verkar gilla det mjuka gunget i den klassiska babysittern.

2018-11-30
viva91
viva91
Bebis på 16 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...