App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Min dotter vaknar flera gånger på natten

Hej! Min bebis är 5 månader o sedan 2 veckor tillbaka är hon Såå missnöjd. På dagarna försöker jag lägga henne på hennes babygym, ibland på mage o ibland på rygg. Hon gillar Inte det! Det spelar ingen roll hur många leksaker hon har framför sig hon vill helt enkelt inte. 😫 På natten är det som värst, hon vaknar fleeera gånger är ledsen det enda som hjälper är om hon ligger vid bröstet, så fort jag lägger ner henne igen så blir hon ledsen. Vad gör man egentlige? Jag har försökt med allt . Det spelar ingen roll om hon sover i vår säng eller i hennes... Full ammar men vi har börjat med gröt på morgon o kväll.

2018-11-28
Barn på 1 år och 8 månader

Känner igen de du skriver. Min son är också 5 månader och har under en veckas tid vaknade ovanligt många gånger per natt då han innan har sovit hela natten. Men läser mycket på Preglife om de olika utvecklingsstegen och nu för tillfället är han inne i ett steg där dom kan bli väldigt oroliga, sova dåligt, äta dåligt och bara vill ha massa närhet. Tips att ladda ner den appen! Vi fick råd från BVC igår att ge gröt även på kvällen så detta gjorde vi igår och idag nu på morgonen vaknade han inte förrän 05.00 och sov hela natten i sin egen säng 👍🏼 (vet dock inte om det är vaccinationen som gör det eller gröten🙈).

2018-11-29
miicaelanilsson
miicaelanilsson

Många barn kring denna period blir missnöjda då de går genom en utvecklingsfas som är rätt tuff. Oftast också när de börjar äta annat än bara amning så blir förändringen rätt påfrestande att de vill ha närhet och bara närhet. Allt du kan göra är ge det - närhet så mycket bebisen vill! När bebisen sen känner sig lugnare och tryggare efter sin fas så kommer den komma lite mer till ro. Finns ingen magisk formel tyvärr utan man får helt enkelt rida ut stormen och ge barnet det den behöver.

2018-11-29
Sabinica
Sabinica
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...