App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ingen mens, negativt test!

Hej tjejer! Jag skulle ha fått min mens den 13e november. Nu är det 26e, alltså bim+14. Jag har inte fått min mens än. Den brukar komma mellan dag 26-31. Alltså inte helt regelbunden, men inte SÅ HÄR oregelbunden. Jag gjorde ett negativt test bim+10. Igår började jag må illa, få mensvärk och halsbränna. Som återkommit idag igen. Ska göra ett nytt test imorgon eller övermorgon kanske. Någon mer som är i samma sits eller har varit? Ni som varit, när plussade ni? Eller fick ni sedan mens? Kram kram.

2018-11-26

Detta kanske låter dumt men man måste vänja kroppen med mannens sats, om man tex slutat med preventivmedel. Tills slut blir man gravid. Det är olika dock vissa har lätt o bli gravida och andra svårt 😊

2018-12-21
Bebis på 7 månader

Har du nyss slutat med p piller?

Är du under mycket stress?

Är din mens oregelbunden i vanliga fall?

Du kan ha fått ägglossning senare än du tror, ta ett nytt test är det fortfarande negativt så är du inte gravid utan din mens är sen av annan anledning.

Har du inte fått mens efter 2 månader så kontakta din bm.

När hade du sista oskyddade samlaget? 3 veckor efter oskyddat samlag kan man vara säker på att ett gravtest visar rätt oavsett menscykeln.

2018-11-30
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Jag har märkt att mörkret kan gör att mens är mycket sen när det är vinter halvåret. Men ett negativt test kan vara falsk. Så om ni hoppas att bli gravid så kan det vara positiv sen.

2018-11-29

Jag är i exakt samma sits! Så frustrerande. Skulle fått min mens runt 15-18 november och han inte heller fått min mens än! Negativt gravtest för mig med

2018-11-29
MalDen
MalDen
Barn på 1 år och 9 månader

Jag va med om detta för en vecka sedan. Fast hade bara molande värk i magen. Gjorde test efter 4e dagen som va negativt. Ringde min barnmorska som frågade hur jag mår i allmänt. Stress kan göra att du är sen. Hon sa till mig att göra ett nytt test om en vecka om mensen ännu inte kommit. Ibland blir det såhär och det va inget farligt. Det enda man behöver hålla koll på är om man försöker skaffa barn. Annars gör man inget. Bara att vänta. Om de gått några månader och inte mensen kommit kan de då bli en utredning varför mensen inte kommit. Så sa dom till mig. Och dagen efter kom mensen. Nu va jag bara några dagar sen. Men avvakta en vecka och gör ett nytt test och se va de visar :)

2018-11-27
Mars2017
Mars2017
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...