App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När är det dags?

Gravid i v.39+5 och har bf imorgon. Har inte haft några mer känningar än öm nertill antagligen pga livmodern jobbar. Sammandragningarna är starka och har fått ont i ryggen nu också. Någon som vet ifall detta är ett tecken på att fl är på g eller har alla såhär i slutet?

2018-11-26
karoliness
karoliness
Bebis på 15 månader

Bf är på 40+0 och jag har det den 5 december, med fjärde barnet. Jag har dock sysselsatt mig nu för det var så lång väntan på tredje då jag var fruktansvärt uttråkad sista veckorna.. så nu har jag startat ett företag och en e-handels butik för att hålla mig sysselsatt.. men känner att han försöker att leka lite rövare och jag får lite sammandragningar ibland men efter de andra väntat till bf och efter så räknar jag inte med att denna är något undantag.. idag har vi varit på tillväxt ultraljud då han väger bara 2,6 kg .. så jag hoppas han växer till sig..

2018-11-26
flingan32
flingan32

BF IDAG, således 39+6 idag. Här finns inte en tillstymmelse till att det skulle vara på gång. Har fortfarande helt smärtfria sammandragningar, när bebis behagar ligga "rätt i kanalen" så känns det såklart tungt nedåt, men han ploppar upp och ner hela tiden (är barn nr 2). Sparkar och lever rövare precis som vanligt. Fick min första i v38 så jag är helt klart uttråkad redan ;)

2018-11-26
Rc70
Rc70
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...