App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

HUR LÅNGT EFTER MA BLEV NI GRAVIDA?

Hej! Fick förra veckan vara med om missed abortion, var i v 12. Två dagar efter beskedet satte blödningarna igång - och helskotta vad jag blöder!!! Vill bara att det ska vara över. Min fråga är: - hur länge blödde ni? - när plussade ni igen? Kramar!

2018-11-25
sofia123456789
sofia123456789
Bebis på 4 månader

Vad tråkigt 😔
Jag har också haft ett MA, konstaterades i vecka 9 hade då varit dött sedan vecka 7. Efter många turer fram och tillbaka skulle läggas in för medicinsk abort men kom ut självmant vecka 13. Blödde kraftigt till och börja med hade sedan något mellanting till mens och sedan en vanlig menscykel och blev gravid på denna.
Lycka till ❤️

2019-02-10
Athliaa
Athliaa
Gravid i vecka 32

Hade ett ma i januari, v 12. Fick inga tabletter utan kroppen tog hand om allt själv. Var inne på en koll så att allt var ute bara. Hann inte få tillbaka min mens emellan utan blev gravid på nytt i mitten av februari. Och i söndags födde jag en fullt frisk son! Lycka till med allt och hoppas ni är gravida snart igen ❤

2018-11-28
Messet
Messet
Bebis på 16 månader

Har haft 6 missfall på raken efter andra barnet då både första och andra barnet gick på första försöken.. men tredje var värre.. hade missfall varje månad tills sjunde månaden när jag var i princip helt hopplös och tänkte att det blir väl inget tredje barn men så blev det på sjunde månaden och försöket. Vi var och testade och gjorde utredningar men hittade inget som var avvikande. Jag fick alltså aldrig mens utan jag blev gravid varje månad och sen missfall runt V6-7. Då man hinner precis bli glad och sen boka tid på mvc men sen kom blödningarna. Efter tredje barnet hade vi missfall fast med tvillingar som tyvärr också slutade med missfall i V8. Fick åka in till gynakuten för att få stopp på blödningarna. Blödde två dagar så rikligt att både hb värdet sjönk som en sten ( har 138 i vanliga fall) men fick 105 när allt var klart.. men sen fick jag mens i februari och i mars var jag gravid med fjärde och nu väntas han i december. Men det känns väldigt tufft ändå ..

2018-11-27
flingan32
flingan32

Har också varit med om Missed Abortion i v11 i aug, tabletterna funkade inte för mig som jag fick i två omgångar, slutade med att jag blev inlagd i tre dagar för infektion och akut operation/skrapning och hög feber därefter. Fick tillbaka min mens 1 månad efter missfallet och blev gravid på första försöket efter det. Nu är jag i v9 och ska på vul imorgon. Är så nervös att det ska sluta dåligt denna gången också!! 😩

2018-11-26
Emeliehagg
Emeliehagg

Var i vecka 10. Blödningen satte igång av sig själv. Men fick tabletter på gynakuten för att hjälpa kroppen att få ut allt. Tog kanske 5-7 dagar totalt. Blev gravid igen nästa menstruation. Och har en underbar dotter idag!

2018-11-25
Okonkret
Okonkret

Beklagar verkligen. Vet hur det känns, var själv med om ett missfall i vecka 12. Blödningarna startade av sig själv men fick tabletter väl på sjukhuset för att ”få ut allt”. Blödde rikligt i cirka tre dagar efter det inte alls mycket. Totalt i en vecka. Vi fick missfallet i slutet av maj. I mitten av augusti plussade vi igen och imorgon går vi in i vecka 20. Hoppas du snart mår bättre!

2018-11-25
Idamariie
Idamariie
Bebis på 11 månader

Glömde få med en till fråga. Mina blödningar satte igång sig av sig själv, gjorde era det också eller fick ni tabletter?

2018-11-25
sofia123456789
sofia123456789
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...