App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur märker man att det är fostervatten och inte urin?

Vid några tillfällen har jag sett att i toaletten har det varit lite grönt samt att det luktar illa , har fått klart att jag har bakteriell vaginos men hur vet man då det kommer fostervatten och inte kiss? Kan ju komma i mängder för endel men för vissa ”sipprar” det ut ett bra tag innan man faktiskt märker vad det är.

2018-11-25
karoliness
karoliness
Bebis på 15 månader

Det kändes som jag kissat på mig, blev alldeles varmt och blött. Gick för att kolla om jag hade kissat på mig eller om det eventuellt var en ström av flytningar. Jag satte mig på toaletten och kissade, när jag kissat färdigt så fortsatte det att rinna. De var när jag luktade på det som jag förstod, luktade liksom havssalt eller likande sperma typ. På förlossningen sa dem att jag skull ta en frotté handduk och vila tre ggr och lägga i trosorna. Om denna va blöt rakt igenom inom 2 timmar så kunde de vara vattnet. Den var genomblött på 15 minuter 😅 värkarna kom efter 1,5 timma.

2019-02-10
Athliaa
Athliaa
Gravid i vecka 32

Mitt vatten gick innan värket. Då kommer en varn ström ut slidan. Du vet såklart att det inte är kiss då de kommer ju ut från olika kanaler kan man säga. Iaf visste jag direkt att set var vattnet fast jag har aldrig fött barn tidigare. Därmed visste jag inte att vattnet är rosa vilket oroade mig men tydligen är det helt normalt. Om vattenet blir grönt eller brunt kan det betyda att barnen är stressad och inte mår bra att det bajsade i vattnet. Då måste man åka in direkt. Vi fick åka in trotts helt normalt vattenfärg. Dagen efter blev det igångsattning då min värk är för svag.

2018-11-25

Som fg säger - ring förlossningen och rådfråga! Om det är grönt kan väl bebis ha bajsat i vattnet och det kan ju vara mindre bra ⭐️ när mitt vatten gick frågade förlossningen om jag var säker på att det var vatten och ej kiss när jag ringde in och sa att vattnet gått, men jag var säker dels för att jag kände när vattnet gick, när hinnorna brast i magen samt att det gick inte att knipa av flödet som jag kunde när jag kissade 😂

2018-11-25
MammaKotte
MammaKotte

Jag hade ringt förlossningen direkt och rådfrågat👍

2018-11-25
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...