App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ändrad vänrelation efter barn? Någon annan?

Jag är en tjej som är 30 år och kanske inte borde bry mig om de här men blir ändå lite tankspridd... upplevt att efter jag fick barn blev en del väninnor lite ändrade i karaktären. Alltså att gå från jättegullig till kylig. Speciellt en väninna (en av mina närmaste). Att de dög att höra av sig när hon hade problem med sin fd kille.. stöttade henne mkt i hennes problem och så samt alltid ställt upp. Men så fort hon gifte sig med en ny kille så var jag inte längre "intressant" alltså blev behandlad som jag inte längre fanns i princip. Tycker bara att de är så märkligt.. samt tråkigt såklart. Märkte också att hon sällan gillade familjekort på min man och mig, o kort på vår dotter. Känns som jag är trött på att bli besviken o har lagt de här med väninnor på hyllan nu... :/ någon annan som upplevt liknande?

2018-11-25
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 6 månader

Varit med om liknande.. en av mina närmaste väninnor har varit gift sen året innan jag gifte mig med min man. Vi jobbade på samma ställe men sen fick de problem i äktenskapet och även med att få fler barn ( de har ett barn) de skiljde sig och jag och min man är fortfarande gifta och har snart fyra barn. Hon har i princip brutit kontakten med mig av okänd anledning för ett år sedan och har också blockerat mig på sin telefon. Vet inte av vilken anledning... jag har inte hört av mig till henne på ett år då jag tycker att vänskap går åt båda håll och om man inte kan stötta varandra åt båda håll så får det vara..

2018-11-30
flingan32
flingan32

Jo har varit med om samma, stöttade min bästa vän när hon gjort slut med sin kille. Hon fick bo hemma hos oss, hjälpte henne att flytta (när jag var gravid) och hon fick tom en säng av mig. Sen hörde hon alltmer sällan av sig och jag fick höra att hon gått tillbaka till sin kille. Nu ska de tydligen gifta sig också och jag är inte ens bjuden.
Tack men sådana "vänner" klarar jag mig utan.

2018-11-27
sofiejonsson
sofiejonsson

Hände mig med. Så fort jag fick min dotter var jag väldigt slut och återhämtade mig ett tag. Hon blev riktigt upprörd för att hon inte var den första som fick träffa min dotter.... efter det blev hon kall och kylig men vi umgicks ändå till och från i några år tills jag förra året fick nog av hennes barnsliga beteende. Något av det bästa jag gjort var att kapa relationen helt även om det var väldigt jobbigt då hon varit en av mina närmaste vänner under flera flera års tid... Hoppas du har några vänner som uppskattar dig bättre. ❤️

2018-11-26
Randigmamma
Randigmamma
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...