App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Någon med sköldkörtelproblem?

Hej, nu är det så att jag fram och tillbaka haft lägre tsh, mitt värde har innan graviditet varit 0,07 för att efter tre veckor bli perfekt, och nu under graviditet så visade mina blodprov 0,04 i tsh värde men ett normalt T3 och T4. Finns det någon med liknande besvär eller ifall någon vet ifall detta kan vara farligt för utveckling av foster? Min barnmorska tog nya prover på mig och säger ifall det fortfarande är lågt så ska det behandlas med levaxin, är det inte lite sent nu? Är i vecka 15... Hade gärna velat veta ifall någon haft liknande besvär och hur det gick/går för er.

2018-11-24
IlmaG
IlmaG

Under min graviditet så pratade vi inte mycket om det utan jag fick medicin och täta uppföljningar. Det pratad mycket om allt tycker jag. Vår dotter är hur frisk som helst. Men det är såklart bra att ha koll på värdena och sådär. Jag har läst en del om detta i och med att jag fick missfall för några veckor sedan. Men till slut så slutade jag läsa om allt. För det blev bara för mycket med all info.

2018-11-24
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Gravid i vecka 37

Men det har inte påverkat barnet och så? Man blir lite orolig för den ena läkaren sa till mig att det kan vara farligt för både foster och mamma med låga värden, medan min barnmorska säger att enbart missfallsrisken ökar. Sedan läser man på grupper osv att hög tsh värde ska vara allvarligare än låga tal, så man blir ju lite förvirrad...

2018-11-24
IlmaG
IlmaG

Hej. Har inte haft exakt samma värden och så, men blev insatt på Levaxin under min förra graviditet och fick sedan diagnosen efter graviditeten. Dom ville se först om det bara var under graviditeten eller inte. Jag har haft höga värden efter graviditeten och ibland låga. Så det har varit svårt att hotta en bra dos. Under min graviditet fick jag levaxin from va 12-15 någon gång tror jag.

2018-11-24
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Gravid i vecka 37
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...