App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid vecka 15 och känner ingenting

Går in i vecka 15 imorgon och har inga som helst symptom. Det enda är att det kan hugga/ila till i magen ibland och att jag är tröttare än vanligt. Någon haft det likadant? Känner mig inte gravid och jag ser inte det minsta gravid ut. Såg bebis på KUB i vecka 13.

2018-11-22
Okonkret
Okonkret
Bebis på 10 månader

Nej det är andra barnet. Men jag har redan glömt bort hurdant det var😅Och kommer knappt ihåg i vilken vecka det började synas eller hur jag mådde då. För det var väldigt upp och ner i förra graviditeten. Har inget som helst intresse av att visa upp någonting. Det är snarare att jag vill ha någon slags bekräftelse på att barnet mår bra där i magen. Längtar tills jag känner sparkar och rörelser

2018-11-22
Okonkret
Okonkret

Förstår! Men försök att tänka positivt! Är det ditt första? Med första började min synas på riktigt vecka 25 och denna gång nu precis typ, v21. Så ta det lugnt, vet att en gärna vill att alla ska se men lovay att du kommer hinna gå runt och stolt visa upp den:) allt beror ju på hur saker ligger, muskulatur osv inte bebis välmående:) och tids nog kommer den göra sig påmind att den är därinne:)

2018-11-22
Freudberg
Freudberg
Bebis på 11 månader

Jag vet. Men har massa hjärnspöken! Och eftersom jag varken känner något eller ser något så blir de där hjärnspökerna bara värre

2018-11-22
Okonkret
Okonkret

Det är helt som det ska vara för en graviditet är inte den andra lik:). Allt är typ normalt 😂 jag mådde riktigt kass med min första men nu med andra barnet mår jag hur bra som helst. Nojade över det ett tag men valde att tänka positivt och vara glad för att jag är pigg och mår bra just nu. Det kan ändras fort så gäller att ta tillvara på det:)

2018-11-22
Freudberg
Freudberg
Bebis på 11 månader

Precis så var det för mig också. Eller jag kände knappt av graviditeten alls första 19 veckorna. Det finns så kallade "spökveckor" och dom är väldigt vanliga mellan 12-20de veckan. Är i v.32 nu. :)

2018-11-22
bellasundstrom
bellasundstrom

Har du inga problem är det bara att gratulera. Bebisen känner du först senare. Själv mådde jag nästan bättre än någonsin mellan vecka 12 och 20. Jag kände mig urstark och inget illamående alls. Så jämför dig inte med andra, alla graviditeter är olika. Njut! :-)

2018-11-22
Babybubblan
Babybubblan
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...