App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ni som varit med om MA..

Hej! Igår var jag på tidigt ultraljud då jag fick en liten blödning i söndags, tänkte att blödning är vanligt men jag gör ändå VUL för att se att allt är ok, så jag gick till en privatmottagning. Där konstaterades det att jag fått missed abortion, var i vecka 12, fostersäcken var tom - så fruktansvärt, man känner sig helt förstörd. Jag har dock en fundering - idag satte blödningen igång av sig själv (har alltså vart mycket blod). Kommer jag behöva åka till kvinnokliniken för att få tabletter nu, eller räcker det att kroppen sköter detta? Hur går det till? Undrar också hur länge ni blödde? Kramar!

2018-11-22
sofia123456789
sofia123456789
Bebis på 4 månader

Jag har haft totalt 7 missfall.. riktigt jobbigt varje gång. 6 missfall fick vi mellan andra och tredje barnet får första missfallet var i v10 och jag blödde enormt och åkte in till gynakuten med smärtor som var fruktansvärda. Dock de andra påföljande missfallen varje månad.. var i V6-7 så inte lika mycket blod och smärta. Sen fick vi tredje barnet och efter tredje barnet så fick vi missfall med tvillingar i v9. Det var två besök till gynakuten för att kunna stoppa blödningarna. Sen blev det en bra graviditet med fjärde barnet och är nu i v39..

2018-11-26
flingan32
flingan32

kroppen ska ju kunna ta hand om det själv, det är ju ifall dem vill se att allt har kommit ut. Jag fick tabletter i flera omgångar som inte hjälpte så fick skrapas. blödde bara i någon vecka. beklagar ❤

2018-11-22
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...