App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ta med sina barn på jobb?

Hejsan! Jag är en nybliven mamma som gjorde ett klipp där jag har med min 2 månaders bebis på jobb (möten osv). Det verkade som att många tyckte olika när det kommer att ha med sina barn på jobb och allmänt jobba samtidigt som det är meningen att man ska vara mammaledig (självklart inte betald mammaledighet då). Vad tycker du? är det okej?

2018-11-15
EllinorBjurström
EllinorBjurström
Barn på 1 år och 6 månader

Så länge du och bebis mår bra av det ser jag Inga hinder. Är själv egenföretagare så har också bebis med mig på jobbet. Tar inte ut föräldrapenning dessa dagar.

2018-11-15
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Jag tycker det beror på jobb och bebis. Om ditt jobb inte gör dig alltför stressad eller på annat sätt konstig för bebisen och bebisen är lugn, sover och inte stör på annat sätt så, varför inte? Varför skulle ett lugnt och sansat möte vara värre än att sitta i ett stimmigt fik? Kräver ju dock att du har ett jobb där små inhopp fungerar och inte kräver 40 h vecka :).
Med mitt barn skulle dock möten vara helt omöjligt, han är alldeles för aktiv och uppmärksamhetskrävande för det.

2018-11-15
Joset
Joset
Barn på 1 år och 11 månader

Jag tycker det är helt ok om man är på möten där man kan gå ut. Jag är politiker och har haft med mig min lilla sen hon var 4veckor på möten och det är ingen som har sagt något. Har bara fått positiv respons och folk som tycker det är kul. Jag går dock inte på möten med stängda dörrar eller där jag sitter med och är beslutsfattare och det är för att det är svårt att gå ut om lillan börjar skrika. Kan tänka mig att folk inte riktigt uppskattar en skrikande bebis på möten.

2018-11-15
RebeckaE91
RebeckaE91
Bebis på 17 månader

Lite nyfiken. Va jobbar du me.

2018-11-15
Isabell25
Isabell25

Går det att lösa och känns bra för alla inblandade så varför inte? Jag studerar (på distans) och kommer fortsätta som vanligt när min lilla kommit med undantaget att sambon kommer ta föräldradagar när jag har tentor eller andra moment där bebisen inte får vara med.

2018-11-15
Jinza
Jinza
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...