App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Decemberbebis

Hej! Jag har BF 15/12, och undrar lite hur vi ska tänka med att packa BB-väskan till Bebisen när det kommer till varmare kläder. Overall? mössor? Vantar, osv? :)

2018-11-14
Lirag
Lirag
Bebis på 15 månader

Jag personligen tycker inte man bör sätta ett litet barn med tjock overall i en bilbarnstol. Då skyddar inte bältet som de ska. Jag hade använt en varmare tjocktröja utanpå vanliga kläder samt mössa och vantar. Sedan haft en tjock mysig filt ovanpå. Jag såg en film där dom krocktestade med ett barn med en jacka på sig och då satt inte bältet tillräckligt tajt runt barnets kropp så barnet kastades ur bilbarnstolen. Hemskt om det skulle hända.

2018-11-15
miicaelanilsson
miicaelanilsson

Äldsta dottern föddes i december 2016, vi var på hotellet vid SöS och rummet vi fick var kallt så vi kände att hon behövde kläder. Det skadar inte att ta med några ombyten. Overall och mössa är bra att ha med. Kanske en varm filt att ha på också om det skulle vara riktigt kallt. Overaller i minsta storlekarna brukar ha så man kan vika över längst ner på ärmar och ben så vantar behövs inte om man har en sån.

2018-11-15

Ha någon body med er och en ordentlig "åka hem outfit". Annars så har man bebisen hud mot hud så mycket på BB. Vår dotter kom en snöig februarinatt. Och vi hade alldeles för mycket kläder med oss till henne. Vi hade inte på henne något förutom när vi rullade ut i lunchrummet och när vi åkte hem från BB.

2018-11-14
Okonkret
Okonkret
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...