App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Läckage nattetid

Hej! Jag har försökt hitta en tråd som passar på vårt "problem" men kände tillslut att jag helst frågar själv. Vår tjej är 1 år och 10 månader och väger ca 11,3kg. Vi använder up&go 5 till henne (10-14kg). Nu har det hänt flera gånger att blöjan läcker igenom och det är då inte vid benen utan uppe vid linningen det läcker ut. Har hänt på sen natten/tidig morgon, men även på middagsvilan. När jag har bytt blöjorna som läckt har de varit långt ifrån fulla. Blir ganska brydd då det funkat klockrent med byxblöjor länge och vi har inte ändrat några rutiner. Har ju svårt att tro att det helt plötsligt är passformen på blöjan då vi använt 5:orna sedan augusti. Har någon tips på vad det kan bero på?

2018-11-14
sofieli86
sofieli86
Barn på 3 år och 7 månader

Jag har ganska nyligen haft samma problem! Efter flera läckage så gick jag upp en storlek större på byxblöjorna, och sedan dess har det inte varit några problem! Hade up&go 6 som läckte men använder nu up&go 7! Blöjorna var helt enkelt för små då hon växt på sig lite!

2018-11-17
lillafiluren
lillafiluren
Barn på 3 år och 10 månader

Vi kör med byxblöja på dagen och tejp på natten, aldrig läckt sedan vi löste det så, innan läckte byxblöjorna på nätterna..

2018-11-17
Madeleine917
Madeleine917

Vi hade samma så bytte till pampers och efter det har det inte varit ett problem 😊

2018-11-16
Nilssonmalin1
Nilssonmalin1
Barn på 2 år och 5 månader

För oss har det alltid funkat att gå upp en storlek när blöjan börjar läcka (oftast på natten/dagsvilan), det skadar ju inte att testa :)

2018-11-16
Jinza
Jinza

Hej, vi har haft samma problem och jag kunde inte låta bli att höra av mig till libero ang detta. Blev faktiskt frustrerande att behöva tvätta dotterns sängkläder varje morgon då hela hon haft kiss på sig. Har även hört av andra att detta är ett problem libero har med bycblöjorna. Jag kör på Pampers nu funkar mycket bättre.

2018-11-16
Mariaecho7mars
Mariaecho7mars

Samma här! Även med Libero touch byxblöja som jag använt jättelänge. Tror det är byxblöjorna som inte håller bra :) Har börjat med pampers tejpblöjor på natten, nu hade iförsig den läckt igenom imorse men dom håller mycket bättre än byxblöjorna tycker jag!

2018-11-15
maddek92
maddek92
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...