App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hypotyreos och försöker bli gravid

Jag fick hypotyreos under min förra graviditet. Vi försöker nu få syskon till dottern på 2,5 år. Mitt TSH värde var på 4,6 sist när jag tog prover. Har hört att det borde vara runt 1 när man försöker bli gravid. Vad har ni andra hört och läst om detta?

2018-11-14
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Bebis på 2 månader

Tack för inlägg! Jag blir lätt gravid, men hade som sagt första missfallet nyligen tidigt i graviditeten. Fick min hypotyreos under förra graviditeten.

2018-11-16
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Bebis på 2 månader

Gå med i gruppen ”hypotyreos och graviditet” på Facebook. Där kan du säkert få massa tips! Är själv hyper men opererar bort sköldkörteln så räknas som hypo nu. Lycka till!

2018-11-16
SofiiLarsson
SofiiLarsson
Gravid i vecka 6

Jag diagnostiserades ca 1 mån innan jag blev gravid med stora tjejen(2005). Äter levaxin o har inte haft problem att bli gravid, väntar nu mitt 3:e barn. Har än så länge(snart v 20) behövt ändrs dosen, men tar prover var 4:e vecka för att kunna justera om det behövs. Det är inte bara TSH man ska ha koll på utan T4-fritt är lika viktig vid graviditet.. men som ovan skrev, kolla med din vc.

2018-11-15
stumpizz
stumpizz
Bebis på 14 månader

Har inte koll på värdena men behandlingen av hypothyreosen ska vara optimal för att man lättare ska bli gravid. Jag fick själv min hypothyreos efter ett missfall och sedan blev jag aldrig gravid igen. Blev ivf tillslut och då fick jag hög dos levaxin för att lättare kunna bli gravid. Så kolla med din läkare på din hälsocentral så kan de ha koll på värderna och justera mediciner inför och under graviditeten

2018-11-15
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 5 månader

Ingen?

2018-11-15
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...