App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

V 38, så jobbigt nu

Är i v 38, (37+2) och har dom senaste dagarna haft så jobbiga nätter, blivit värre o värre för varje kväll.. Mycket illamående och galen halsbränna o inget vill riktigt hjälpa.. Springer o kissar hela tiden och dom senaste två dagarna varje ganska kass i magen (mestadels idag).. Bebis ligger fixerad och väldigt långt ner.. Igår hade jag värker med 5 min mellanrum i ca 45 min, sedan försvann de.. Är något på gång eller spökar de bara? Är omföderska, hade velat göra en kontroll för e nyfiken om tappen påverkats.. Känner mig väldigt stressad att de ska gå från 0-100 liksom..

2018-11-14
AnnaaJo
AnnaaJo
Bebis på 15 månader

Ja det är ganska vanligt att man blir lite svullen i ansiktet när förlossningen närmar sig. Vet inte varför faktiskt.

2018-11-16
Tessi30
Tessi30

Oj va man känner igen sig, igår la jag mig vid 23 när dom regelbundna värkarna hade avtagit, men kunde inte somna förens 03, sen upp vid 05 igen, så ligger man vaken minst 1-2 Tim för man piggnat till så mycket på den korta stunden man va på toa, hopplöst.
Fått höra att när de e dags så ska man få sova så himla bra, knappt behöva gå upp på toa..
Men inget jag minns då de är 5 år sedan ja va gravid sist nu.
Min BM trodde inte vi skulle ses mer men går ju inte lita på dessvärre.
De konstiga va jag har haft så mycket starka förvärkar sedan v 30 typ, men igår kväll när det kom riktigt onda värkar som jag trodde va på riktigt, då hade de vart helt cool lungt under hela dagen, va just på kvällen de började komma från ingenstans verkligen..
Och känns i underlivet & bäckenet som att man redan har fött, för är så öm o känns svullet, lite obehagligt att gå o sitta typ..

De du skrev att du inte va svullen än, är de ett tecken att de e på g?

2018-11-14
AnnaaJo
AnnaaJo

Usch vad jobbigt & känner igen mig. Är i v.37 (36+5) bebisen har legat med huvudet ner flera veckor & var hos barnmorskan igår & är nu fixerad. Mitt magmått stod still sen två veckor tillbaks så det gjordes ett snabbt ultraljud för att kolla så allt var bra. Har halsbränna jämt känns det som, har haft molande mensvärk x10 i flera veckor (är omföderska) & har haft förvärkar ca 2 på 10 min & de kan hålla på 45 min-1 timme & sen avtar det. Sover dåligt & blir pigg när jag går upp å kissar på natten. Ligger vaken ngr timmar varje natt. Har känts som om det kan vara dags snart eftersom jag haft mkt ”förvärkar”. Men barnmorskan trodde att vi skulle ses om 2 veckor igen (för jag var inte svullen). Förlorade allt hopp, jag som hoppats att han kanske ville kika ut v 38. Började gråta igår bara för det. Är jätte irriterad hela tiden. Frågade också ang. mina ”förvärkar” & hon sa att jag är i latensfasen & att omföderskor kan gå & vara öppna 3cm i flera veckor. Men det är inget man behöver kolla. Är också orolig att inte hinna i tid. Första barnet kom 6 timmar efter allra första värken. Andra barnet 12 timmar efter första riktiga värken men hann bara vara på förlossningen 2 h 45 min. Vi har 45 min bilväg till BB. Har GBS så kommer behöva få dropp med antibiotika inne på förlossningen. Är trött på att vara gravid & ha ont & lite orolig att hinna in om jag öppnar mig redan nu, vem vet hur fort det går när det väl sätter igång då?

2018-11-14
Tessi30
Tessi30
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...