App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Igångsatt

Kan man kräva att bli igångsatt på sitt bf datum pga att man är rädd för att föda på julafton? Är beräknad den 18 december och är så rädd att mitt barn skall välja att komma ut på julafton och inte få en egen dag för sin födelsedag Lixom utan istället få den ihopslagen med julafton. De skulle göra så ont i min själ om hon inte fick sin egen dag.. Vad tror ni?

2018-11-13
miinnni
miinnni
Bebis på 15 månader

Nästa gång får du planera din graviditet lite bättre om du inte vill att risken ska finnas att barnet ska födas på en högtid.

2018-11-13
Melker18
Melker18
Barn på 1 år och 9 månader

Har du tur går du över två veckor och får ett barn som är född alldeles i början av året.😀

2018-11-13
Norrlänning 1
Norrlänning 1

Hah de var de dumaste jag ha hört ! Alltså man föder när man föder 2013 kom min dotter på julafton inget jag valde men de är bara acceptera . Inte skulle dom sätta igång dig för det .

2018-11-13
sebbemalin
sebbemalin
Bebis på 15 månader

Nej det dessvärre ingen godkänd anledning att bli igångsatt. Ett barn kommer när det kommer:) Känner flera som är födda på julafton, dagen innan och på nyårsafton.
Bla min mamma fyller på julafton Och vi firade alltid henne extra på morgonen och när vi blev äldre fick hon också bestämma en aktivitet som vi gjorde en annan dag :)

Har själv ett decemberbarn, dock innan jul, men jag tror en tycker att det kan kännas tråkigt innan men när väl barnet kommit är en så glad att det inte spelar någon roll. Och en vänjer sig och hittar bra sätt att fira så att det blir lika speciellt som för andra som inte fyller på en högtidsdag.

2018-11-13
Freudberg
Freudberg
Bebis på 11 månader

Absolut inte tänker jag! Det enda viktiga är att barnet kommer ut säkert och är friskt å kry😊

2018-11-13
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...