Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravidsymtom som försvinner?

Är i vecka 8 (7+5) med andra barnet. Har känt av illamående, trötthet, känsliga bröst, uppsvullen mage och molvärk under dom två veckorna sedan jag plussade. Men igår och idag känns det som allt allt har försvunnit/avtagit. Har inte haft någon blödning eller liknande som tyder på missfall. Är det bara så att kroppen är mer van vid en graviditet nu eller är jag bara nojig? Någon annan som varit med om liknande?

2018-11-11
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Barn på 2 år och 10 månader

Okej. Det visade sig dagen efter jag skrev inlägget att jag fått missfall. 😔 Så det var nog därför allt bara försvann dagen innan jag började blöda och sådär.

2018-11-15
Emitrasinovic
Emitrasinovic

Har inte haft några symptom alls nu med fjärde barnet i början så man kan vara helt symptomfri också

2018-11-15
flingan32
flingan32

Jag tror med att det inte är någon fara. Men man blir ändå lite nojjig. Grattis till graviditeten förresten! ☺️

2018-11-11
Emitrasinovic
Emitrasinovic

Kunde tro det var jag själv som skrev inlägget XD jag är precis lika långt gången som du, med vårat andra barn. Hade växtvärk, ömmabröst, lätt illamående och jättehungrig tills för knappt 2 veckor sedan, då allt bara försvann på en dag. Har lugnat mig med att det är måååånga andra som beskrivit samma sak och allt har gått bra för dom. Tänk inte för mycket, du är ändå maktlös, tyvärr. Men som sagt är det många som haft lika dant och graviditeten har gått fint ändå

2018-11-11
Tzickii
Tzickii
Gravid i vecka 30
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...