App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Stressad över namnet

Ja då var de 17 dagar kvar till bf.. så inom en månad så har vi vår bebis här hos oss. Men ännu har vi inget namn klart... vad bm kunde se på rul så är det en liten pojke där inne i magen... vi har nu gått i några månader och kan fortfarande inte komma fram till något namn. Min man verkar lug n över detta men jag känner mig så sjukt stressad över att vi snart har vår bebis här och hen än så länge kommer bli namnlös. Någon mer som kände så? Kommer namnet som en självklarhet sen när bebis väl är född?

2018-11-10
TantMarina
TantMarina
Barn på 3 år och 11 månader

Våra gamla bekanta hade ett barn som var utan namn i nästan fyra månader... fick påminnelse från skatteverket t o m.. vi har bestämt redan innan barnen var födda dock.. det är så olika. Känn ingen press, det kommer!

2018-11-24
flingan32
flingan32
Bebis på 5 månader

När bebisen väl är ute kommer du märka att man lika gärna kallar den "Bebis" eller något gulligt smeknamn. Ni har gott om tid att hitta rätt namn. Känn ingen stress och framför allt - du är inte ensam om att vänta några veckor innan namnet faller på plats!

2018-11-22
Babybubblan
Babybubblan

Vi tyckte det var konstigt att sätta namn på något som man varken hade på utsidan eller kände, bolla knappt några pojknamn under graviditeten & sonen fick sitt namn först 1,5v efter att han tittat ut .

2018-11-21
Melker18
Melker18
Bebis på 16 månader

Min dotter är två månader nu och har fortfarande inget namn. Inget namn verkar passa så det behöver inte nödvändigtvis bli lättare när barnet är fött :).

2018-11-19
illusiona
illusiona

ja just nu heter han bara bebis. Bf närmar sig och inget namn ännu.

2018-11-19
TantMarina
TantMarina
Barn på 3 år och 11 månader

Vi kom fram till ett namn som vi båda gillade men hade verkligen inte bestämt oss. Jag kunde slappna av mycket mer när jag visste att vi hade ett namn som vi kunde ta. Sen när han kom ut så var det svårt att tänka att han skulle kunna heta något annat än bebisen, tyckte de första dagarna att han var så otroligt lik mig att det kändes vansinnigt att han skulle få ett eget namn. Men sen så blev det namnet vi hade pratat om sen innan 😊

2018-11-19
Niseen
Niseen

Med sonen hade vi 2 namn och när han kom ut var det självklart vilket det fick bli :) med dottern var det svårare. Hade en lista med namn men inget var självklart när hon väl kom för hon är en liten kopia av sin bror. Vi gick tysta och tänkte på det 1,5 vecka innan det tillslut blev ett beslut som känns så bra. Det var lite stressande eftersom att storebror redan hittat ett namn som han tyckte att hon skulle heta och om någon frågade vad hon hette så berättade han stolt det namnet 😅

2018-11-19
Sabinish1
Sabinish1

Känn ingen press, vi hade namn inna men inget av dom ville vi ha då vi såg våran son. Så han va namnlös i 2 veckor innan vi kom på ett som kändes rätt :)

2018-11-10
Lizasoderberg
Lizasoderberg
Barn på 1 år och 9 månader

Vi hade visserligen vissa namntankar men egentligen inget som kändes helt rätt och vi var oense över typ alla namn, utom ett men det var liksom bara ett ”kanske”, men när sonen kom så såg vi direkt, namnet passade perfekt så så fick det bli ⭐️ det löser sig!

2018-11-10
MammaKotte
MammaKotte
Bebis på 17 månader

Har en kompis vars barn var namnlös i ca 2-3 veckor innan de kom fram till vilket namn de tyckte hon passade bäst i. Inget att stressa över.

2018-11-10
LindaAE
LindaAE

Jag har bf om 9 dagar, och vi har absolut inga namnförslag eller namn vi ens tycker låter lite bra haha tar det som det kommer, kanske är lättare när man ser personen som föds tänker jag

2018-11-10
Niam92
Niam92
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...