Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Stressad över namnet

Ja då var de 17 dagar kvar till bf.. så inom en månad så har vi vår bebis här hos oss. Men ännu har vi inget namn klart... vad bm kunde se på rul så är det en liten pojke där inne i magen... vi har nu gått i några månader och kan fortfarande inte komma fram till något namn. Min man verkar lug n över detta men jag känner mig så sjukt stressad över att vi snart har vår bebis här och hen än så länge kommer bli namnlös. Någon mer som kände så? Kommer namnet som en självklarhet sen när bebis väl är född?

2018-11-10
TantMarina
TantMarina
Gravid i vecka 39

Känn ingen press, vi hade namn inna men inget av dom ville vi ha då vi såg våran son. Så han va namnlös i 2 veckor innan vi kom på ett som kändes rätt :)

2018-11-10
Lizasoderberg
Lizasoderberg
Bebis på 10 månader

Vi hade visserligen vissa namntankar men egentligen inget som kändes helt rätt och vi var oense över typ alla namn, utom ett men det var liksom bara ett ”kanske”, men när sonen kom så såg vi direkt, namnet passade perfekt så så fick det bli ⭐️ det löser sig!

2018-11-10
MammaKotte
MammaKotte
Bebis på 9 månader

Har en kompis vars barn var namnlös i ca 2-3 veckor innan de kom fram till vilket namn de tyckte hon passade bäst i. Inget att stressa över.

2018-11-10
LindaAE
LindaAE
Bebis på 6 månader

Jag har bf om 9 dagar, och vi har absolut inga namnförslag eller namn vi ens tycker låter lite bra haha tar det som det kommer, kanske är lättare när man ser personen som föds tänker jag

2018-11-10
Niam92
Niam92
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...