App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mardrömmar?

Min son på snart sex månader börjar ofta skrika på kvällen/natten när han sover. Ibland slutar han av sig självt och andra gånger inte. Ofta räcker det att ge bröstet(jag är hans napp) för att han ska bli lugn men andra gånger behöver jag väcka honom för att han ska sluta skrika. Har någon varit med om liknande och vad har ni gjort för att hjälpa ert barn? Är det en fas med mycket mardrömmar eller vad händer mitt hjärta på natten? Jag ska ta upp detta med bvc nästa gång vi ska dit men tänkte se om ni har några kloka råd att ge.

2018-11-08
Moivil
Moivil
Gravid i vecka 19

Det ser dock ut som lilleman har 3 tänder på g.. Och han har blivit suuuuper förkyld av det nu. Så ja tror faktiskt det är tänderna som ger oss sjukt oroliga nätter. Nu på senare tid så funkar det vara att vyssa honom till sömns på dagarna. Kan inte lägga ner honom alls. Suck. Mina nattningsrutiner har funkat i 5 månader, men inte ens dom fungerar längre. Han bara gråter. Känner mig helt slut & skulle nästan bara vilja ge upp..

2018-11-11

Men usch det låter jättejobbigt..! Min son har varit typ samma, nöjd på dagen och är en stor och stabil bebis som slutade äta på natten tidigt och sov minst 7 timmar i sträck på natten förut. Jag hoppas också att det är en fas han går igenom. Det kan inte vara nattskräck din son har? Eller har bvc sagt något om det?

2018-11-09
Moivil
Moivil

Hej. Jag har en son på 6.5 månad. Vi har i skrivandets stund inte ens somnat för natten än.. klockan är 05.57 nu.. i snart en målad har vi också haft kaos nätter.. han gråter och skriker i sömnen typ hela nätterna. Han sover i egen säng sedan han va 2 mån. Slutade äta på natten vid 2.5 månad. En stadig kille som är nöjd annars. BVC säger att han inte har behov av mat på natten, vilket ja instämmer. Han tar inte ens flaskan på natten.. han sover annars 20-07.30 ca.. alltid varit super trygg och hård sovare på natten.. men den tiden verkar vara förbi.. BVC tjatar om att de är nog bara en fas som går över snart.. och de får vi absolut hoppas på..

2018-11-09
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...