Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Träffa morföräldrarna?

Jag och min mamma har aldrig kommit överens. Hon övergav mig som liten och jag fick bo med min mormor. Hon hade olika män över. När jag blev äldre började hon bli mer och mer aggressiv både verbalt och fysiskt. Kallat mig för hora, önskat att jag vore fläck på lakan osv.. Nu när jag berättade för henne att hon skulle bli mormor, så började hon gråta och säga att hon inte vill vara det. Så vi skulle tycka synd om henne. Hon är narcissist, så det är alltid synd om henne och livet kretsar kring henne. Jag har velat gå no-contact för lång tid nu. Men inte vågat pga min lillasyster som bor med henne, och jag älskar henne mest av allt.. Så nu vet jag inte hur jag ska göra.. Jag mår dåligt av hennes närvaro, alltid rädd för henne.. Ska hon då träffa vår bebis? Ska hon få en chans att vara en mormor?

2018-11-08
Aggnshh
Aggnshh
Gravid i vecka 8

Jag blir så ledsen för din skull, tycker detta låter som psykisk misshandel och en sån uppväxt ska ingen behöva ha! Jag hade inte utsatt mitt barn för att träffa en människa som är på det viset, oavsett hon är mormor eller inte. Förhoppningsvis har du någon annan som kan stötta dig och kan va "mormor" i ditt barns uppväxt.
Angående din lillasyster, så kan du göra en anmälan om oro för barn, om du misstänker att hon far illa hos din mamma, och om hon är under 18.

2018-11-16
Evanima
Evanima

Så, nu har hon spökat sig igen och jag bad henne att dra åt pip svängen! Och sa att hon inte kommer träffa sitt barnbarn något om hon håller på såhär.

2018-11-16
Aggnshh
Aggnshh
Gravid i vecka 8

Här får du ett enkelt och rakt svar. Skit i henne. Du behöver absolut inte ha någon kontakt med din biologiska mamma. Blod är inte tjockare än vatten. Värna hellre om de människor som visar dig respekt och som du får kärlek ifrån.

2018-11-09
Burkmajs
Burkmajs

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-11-09
elin_forsberg
elin_forsberg

Nej

2018-11-09
Gravid i vecka 39

Nej. Din dotter och du får inget positivt av att träffa henne.

2018-11-08
Isabell25
Isabell25

Lita på din magkänsla, som verkar säga nej. Din mamma har ingen rätt till ditt barn. Och prata med din syster, förklara läget och att du älskar henne och vill finnas där för henne. Som någon annan skrev, kanske kan din syster bo hos dig, eller iaf få vara där några dagar i veckan eller så. Men våga tro på att dina instinkter är rätt.

2018-11-08
Anagrius
Anagrius

Nej, personligen hade jag försökt få min syster att flytta till mig också,. Låter inte som en bra miljö för någon

2018-11-08
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 2 år och 5 månader

Enligt mig, nej. Skulle aldrig ha en person som har en negativ inverkan på mitt liv nära mig eller mitt barn, oavsett relation. Att vara anhörig/mormor är ingen rättighet, det är något man måste förtjäna

2018-11-08
Niam92
Niam92
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...