App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Snälla hjälp?

Kan man vara öppen fast tappen fortfarande pekar bakåt men BM känner huvudet? Och att man börjar få ont vid blygdbenet, så man knappt kan gå helt plötsligt, menas de med att de närmar sig? Är i v 37+3 (omföderska)

2018-11-07
AnnaaJo
AnnaaJo
Bebis på 15 månader

Tack för era svar, var hos BM idag och fick svar på min fråga,

Den ömma värken i underlivet beror på att bebisens huvud ligger så långt ner o är helt fixerat o borrat ner sig & ligger o är startklar i kanalen.
Och är öppen 1 cm så därför huvudet kändes när hon gjorde undersökning.. Så tydligen så kan de hända när som helst, så får se :D

2018-11-08
AnnaaJo
AnnaaJo

Att du får ont vid blygdbenet kan lika gärna vara ligamenten som spänner så va det i mitt fall så jag kunde inte gå alls det gjorde så sjyukt ont

2018-11-08
Nathaliejosefsson
Nathaliejosefsson
Barn på 1 år och 11 månader

Födde mitt andra barn för 4 månader sedan :) när jag kom in till förlossningen va jag öppen 3 cm med bakåtlutad tapp, så är absolut möjligt! Dottern föddes 2 timmar senare

2018-11-08
norams
norams

När jag hade gått över 6 dagar bad jag min BM undersöka mig och vad då öppen 3cm med tappen nästan utplådar mer bakåtriktad.
2 dagar efter kom hon och hade haft småverkar i ca 7 dagar innan dom riktiga verkarna kom.

2018-11-07
sandellolsson
sandellolsson

Så till ditt svar. Jag tror att man kan vara öppen. Annars hade jag inte fött... men å andra vet jag inget om de finns fakta eller vetenskap.

2018-11-07
ungmamma
ungmamma

Jag åkte in till förlossningen när jag var gravid med andra. Jag hade värkar ich jag visste att jag skulle föda. Hon kollade och sa din tapp är ff 3 VM och du är inte öppen någonting. Hon bad mig åka hem och sa att de endast va psyket. Maskinen visade värkar men hon sa de kan vara förvärkar. 50 min föddes sonen. 3v för tidigt. Hon bad om förlåtelse. Så ja visst kan det hända.

2018-11-07
ungmamma
ungmamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...