App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur känns det första gången?

Är i vecka 22 och går in i vecka 23 på onsdag och under en hel vecka har det känns som att det ”bubblar” i magen! Som när man är gasig i magen men inget kommer ut ;) är det bebisen jag känner i så fall? Har moderkakan i framvägg och har hört att det tar längre tid innan man känner bebisen då! Kände fladder i magen vid vecka 18 men sen inget mer förens förra vecka! Tack för era svar som kan göra mig lite lugnare :)

2018-11-05
Liste304
Liste304
Bebis på 12 månader

Jag kände första ”sparken” i vecka 22. Det kändes som ett lättare hjärtslag inifrån eller typ svag svag buff. Blev så överraskad att jag ramlade ur soffan 😅 men det var bara enstaka gånger i början, absolut inte varje dag. Och dottern var sparsam med sparkar hela graviditeten egentligen, en till två buff morgon och ibland kväll. Pappn kände bara en spark under hela graviditeten. Moderkakan låg normalt och blockerade inga eventuella sparkar. Dem där fladder rörelserna kände jag ngra ggr i slutet av graviditeten, aldrig i början men som någon annan skrev så vet man inte vad man letar efter.

2019-02-10
Athliaa
Athliaa
Gravid i vecka 31

Jag hade också moderkakan fram, så det tog framåt vecka 23 innan jag kände sparkar. Eftersom det är första gången vet man inte riktigt vad man ska känna heller. Med tiden kommer du att förstå mer tydligt. Dessutom hade jag lugnare perioder då jag inte kände sparkar alls, men bebisen mådde så bra därinne. Jag tänkte att bara jag kommer till "den veckan", så kan jag slappna av. Men lika fullt gick jag runt och "läste" kroppen i 40 veckor. :-) Försök att släppa oron så gott det går och njut!

2018-11-06
Babybubblan
Babybubblan
Barn på 1 år och 8 månader

Låter som om det är bebis som rör sig.

2018-11-05
LindaAE
LindaAE
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...