App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Orolig bebis - någon som känner igen sig?

Hej, Vår dotter är idag 5 veckor och har sedan födseln haft stunder under kvällarna då hon skriker otröstligt. Hon fäktar med armarna, ålar sig och gör ryckiga/okontrollerbara grimaser. Detta kan pågå under ca 2-3 h och återkommer vid ungefär samma tidpunkt på kvällarna. Vi matar henne med ersättning och under dagarna verkar hon inte ha några märkbara problem med att smälta maten (med undantag för lite kräk ibland) och vi tycker därför det vore konstigt om det handlade om magont.. Det borde hon ju isf ha även under dagen? Är beteendet normalt? Vad kan det bero på?

2018-11-02
MCJB
MCJB
Bebis på 17 månader

Börja ge Minifom och Semper magdroppar. Kanske att ni behöver byta ersättning även om bebisen är nöjd under dagarna.

2018-11-05
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Vår son hade också skrikperioder på kvällarna, men var nöjd på dagen. Det berodde på magknip. Vi bytte ersättning till en mer skonsam för magen och gav minifom vilket hjälpte honom.

2018-11-04
Moivil
Moivil

Vår son var likadan. Vår bvc sköterska sa att det kunde vara tarmarna som ska komma på plats och vanligt de 3 första månaderna. Vi började med ett avslappnade bad varje kväll vilket hade en lugnande effekt.

2018-11-04
Marie N
Marie N

Kan vara att dom bearbetar alla intryck från dagen + magen. Min son va likadan, hur nöjd som helst på dagarna men kvällarna bara skrek han

2018-11-04
Alexandraeejohansson
Alexandraeejohansson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...