App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vakna i panik

Har skrivit flera gånger förut om våran sons konstiga sömn. Men nu har de börjat nånting nyss hemma hos oss, först är de super svårt vid nattning över lag men när han väl somnat så dröjer de inte länge innan han vaknar i panik. Han verkligen tok skriker i upp till 10 minuter och inget går att göra för han ska sluta. Men när han väl slutat så är han som rädd att somna igen, så de blir ett tag vaken men en väldigt gnällig kille:/

2018-11-01
Lizasoderberg
Lizasoderberg
Barn på 2 år och 3 månader

Vi har haft samma i ganska lång period med första barnet och här har bara funkat att sitta bredvid å inte röra å bara säga att mamma är här! Har jag tagit på han har det blivit värre men allas nattskräck är olika! Det går över men fy så jobbigt det är!!!

2018-11-01
8kee6
8kee6

Hur gammal är han? Kan vara nattskräck. Min dotter hade det en period och började skrika varje kväll cirka 45 min efter hon somnat och hon var otröstlig och okontaktbar. Det bästa man kan göra vid nattskräck är att låta barnet vara, ligg bredvid, klappa och säg lugnande saker men man ska inte försöka väcka barnet för det förvärrar oftast episoden. Min dotter höll på några månader sen slutade det.

2018-11-01
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...