App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sen men inget positivt

Hej idag är min mens 17 dagar sen. Jag och min sambo började försöka i juli och denna månaden trodde vi äntligen att det fastnade. Nu är min mens 17 dagar sen, men jag testar fortfarande negativt. Fick ett svagt positivt i förrgår men i morse va det negativt igen. Har testat både med clearblue och RFSU.

2018-10-31
Bebis på 6 månader

Barnmorskan skulle jag säga. För att få svar liksom :) Mensen kan ju även utebli ibland, inget ovanligt, men hoppas du är gravid och lycka till :)

2018-11-01
liisenb
liisenb
Bebis på 10 månader

Tycker också du ska gå till bm och be dem testa. Det kan ju vara så att du har en kemisk graviditet, det hade jag i våras. Att du blev gravid men att ägget inte fäste ordentligt, men det hann ge lite hormoner liksom. Det kan ju vara så också att en del tar längre tid på sig att testa positivt.
Men be nån titta på det, så du slipper oroa dig.

2018-10-31
Emmms_87
Emmms_87
Bebis på 8 månader

kan vara sken gravid? kroppen kan tyvärr lura en på många sätt. till och med att man får symtom. de låter konstigt att du ena dagen får pos och nästa neg. hcget i urinen blir ju starkare för varje dag som går om man är gravid. tycker du borde gå till barnmoskan så får dem kolla. 😊

2018-10-31
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...