App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Svårt att sova

Hej! Min son är snart 5 månader och han sover dåligt under hela dagen. Kanske knappt 1 timme under dagen och pga att han är somnig så är han gnällig. Jag lyckas inte få honom att somna utan brösten. Jag försöker att han sover utan bröstet men han vägrar. Jag har hört det att bebisar behöver närheten och kärlek men det känns som att jag bär han hela dagen och försöker att få honom att somna men han har det svårt att somna utan bröstet. Och när jag lyckas med att få honom att sova så vaknar han så fort jag lägger han. Men det tycker jag är konstig för han sover hur bra som helst under hela natten. Han sover 10-12 timmar i sträck. Det börjar bli irriterande eftersom jag kan inte gå ut och njuta av för han gillar inte vagnen heller. Han skriker så fort jag lägger han i vagnen. Vilken ålder är det när de börjar sova själva?Jg läste någonstans att man ska lära sitt barn vid 6 månaders ålder att sova med gussedjur. Men det könns inte som jag kommer lyckas med det. Hur gör /gjorde ni med era barn? Är tacksam för era tips.

2018-10-29
MAMMA 07
MAMMA 07
Gravid i vecka 18

Hej,
Jag är i precis samma sits. Sonen är snart 5 månader. Sover ganska bra på natten men kräver liggamning eller bärsele på dagen. Mina knän har blivit så slitna att smärtan hindrar promenad med sele. Så det blir mycket tid till sängs på dagarna.
Jag vet ingen lösning, hoppas bara på att det blir bättre med tiden. Just nu får han panik om han vaknar utan bröstet i närheten och bara gallskriker en lång stund.. han vägrar napp trots många försök med olika nappar. Så jag vet ingen lösning, utan gör bara allt jag kan för att tillgodose hans behov så han får sova när han behöver. Och hoppas det går över med tiden.

Liggvagnen har han aldrig accepterat. Jag har gått över till sittvagn, nedfälld. Selen gick att dra åt så att han sitter säkert. Nu kan vi ta oss till affären iaf och han har somnat i den flera gånger!

2018-10-29
Enbarnsmor81
Enbarnsmor81
Gravid i vecka 38
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...