App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Oregelbunden mens efter förlossningen

Hej! Hur länge hade ni oregelbunden mens när ni fick tillbaka den efter förlossningen? Jag fick min första blödning 15/10 varade till 22/10. Idag (26/10) började jag blöda igen. Är det vanligt?

2018-10-27
Teskedsgumman
Teskedsgumman
nyfödd bebis

Min mens har alltid varit regelbunden 28 dagars cykel och mindre riklig efter att jag fått barnen som är såå tacksamt. Men eftervärkarna har däremot blivit värre efter varje förlossning så det har krävt att jag åt värktabletter direkt efteråt men det går över ändå.. mensen kan u vara oregelbunden och sen beror det på om man ammar eller inte. Jag har ammat alla och fått tillbaka mensen ändå vilket känns ändå skönt att veta att allt fungerar som det ska.

2018-11-07
flingan32
flingan32

Tänker också att det kan vara avslaget som kommit tillbaka? Men beror väl på hur länge sen du födde,, säkert normalt att den är oregelbunden ett tag med tanke på hormonerna,, min mens har varit regelbunden sen den kom tillbaka men betydligt mindre riklig (förväntade mig att den skulle vara riklig så jag läst om det) men det är väl skönt antar jag

2018-10-29
MammaKotte
MammaKotte

Det är lite mer än ett halvår sen jag födde.

2018-10-29
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Förmodligen är det iaf normalt. Mina tre första mensar (menser?) efter första förlossningen varade i nio dagar. Efter andra förlossningen har jag än så länge bara haft en mens och den varade också i nio dagar. Dock var min mens regelbunden från start förra gången. När födde du? Det kan inte vara avslaget som kommit tillbaka?

2018-10-29
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Det var så länge sen jag fick barn förra gången så jag minns inte hur det var då.

2018-10-28
Teskedsgumman
Teskedsgumman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...