App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ny soffa

Tips önskas på en ny soffa. Vi har titta lite och såg på Ikea en som heter kivik som man kan bygga lite som man vill. Nån som testat den och kan ge nått omdömen på den är den skön att sitta i och ligga och vila i och är den barn vänlig? Vi tänkte behålla plasten kvar på några kuddar sen sätta på klädseln i fall blöjan läcker eller om barnen spiller nått så är det bara klädseln som blir blöt. Eller har ni tips om någon annan bra och barnvänlig soffa.

2018-10-25
hanna199001
hanna199001

Tre tips som är prio för mig angående soffor i småbarnsåren. 1. Billig, därmed inte lika stor ångest när den efter några år behöver bytas ut. 2. Maskintvättbar klädsel! 3. Lätt att städa under/plocka fram saker under. Dvs inte en sån med små fötter eller korta ben. Visst, större grejer hamnar inte under men det är ett helvete att få ut det som gör det!

2018-10-25
Cprinter
Cprinter

Vi köpte en billig soffa för 4000 när vi flyttade och är jätteglad över det. Det har skett diverse olyckor med både kiss,bajs,pennor och mat. Bättre att köpa en finare när barnen är större :)

2018-10-25
Lilsof
Lilsof

Mitt tips är att skaffa en skinnsoffa. Jag köpte en riktigt snygg tygsoffa och det ångrar jag nåt så djävulskt! På den finns både snor, kiss, babykräk och blod(från mannens jäkla näsblod när han somnade där!). Skulle valt en tålig skinnsoffa :'(

2018-10-25
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...