App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Fler som känner så?

Finns de fler än jag som på senare veckor känt sig som en padda? Är väldigt smal i vanliga fall... och känner mig jätte tjock och allmänt osexig men de är ingen i familjen eller av mina vänner som förstår när jag förklarar hur jag känner... Å jag å min man har gått från sex 4 gånger i veckan till en gång varannan vecka typ sedan jag blev rundare pga magen då... Känns som han inte attraheras av mig å de gör ju inte att jag känner mig snyggare direkt ... Fler som känner så?

2018-10-20
miinnni
miinnni
Bebis på 14 månader

Hej på dig! Går också in i vecka 33 på onsdag. Känner precis som du gör och jag har varit sjukskriven i 2 månader nu och har foglossningar från helvetet så kan inte mer än gå ut med hunden på korta promenader innan allt värker och gör ont. Känner mig plufsig och obekväm och har ångest pga att min pojkvän och jag har haft distans och inte träffats sen i början av juli, så är extremt nervös över hur han kommer se på mig och tycka. Är inte längre bekväm i mig själv.

2018-10-21
Bebis på 15 månader

Hej å tack till er som svarat!

Jag är gravid i vecka 32 och går in i 33 på onsdag.
Jag har pratat med honom men han själv upplever inte att vi har mindre sex eller så, men de är inte bara sexet för mig... utan innan fick man fina kommentarer varje dag eller iaf varje vecka om hur vacker man var eller så... jag har inte hört ett ända fint ord sedan jätte magen kom för 3 månader sedan!

Han heter sig lixom annorlunda. Han påstår att de är jätte fint å jag är fin när vi pratar men allt man hör är "tjena tjockis"
"När du lägger dig i sängen så blir de som att hela sängen sluttar"
Visst han kanske ser de som ett skämt men för mig gör de ont å höra å de har jag förkkarat för honom oxå men de blir ingen jätte förbättring "/

Vet inte vad jag skall göra har ju ändå 7,5 vecka till bf

2018-10-21
miinnni
miinnni

Jag har inte varit speciellt smal på flera år men såhär efter graviditeten känner jag mig ännu fulare och fluffig, jag vet dock att sambon inte bryr sig över huve taget över att magen hänger lite mer. Har du pratat med din man? Han kanske inte vill tjata om sånt de vet jag att min man inte vill. Lovar dig att han tycker du är otroligt vacker och sexig oavsett vad du tycker!

2018-10-21
Maliinhelena
Maliinhelena

jag känner exakt likadant. har tyvärr inga tips att ge, själv så längtar jag bara tills han kommer ut ( 7 veckor kvar till bf)

2018-10-21
josefinahojd
josefinahojd

Är du gravid? I vilken vecka? Tänk på att du har ett liv som växer inom dig och det är vackert att vara gravid. Själv hade jag svårt med första graviditeten då jag var väldigt vältränad och kände mig rätt tjock och otymplig på slutet av graviditeten. Nu väntar vi fjärde barnet och mellan barnen trots att vi har tätt mellan barnen så har jag lyckats att vara smal och vältränad igen. Så tänk på att du är vacker som du är och sex är något som kan vänta efter graviditeten om man nu inte absolut har lust. Annars prata med barnmorskan.

2018-10-21
flingan32
flingan32
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...