App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Är vi ensamma

Hej måste fråga är det fler som har större barn som har kvar nattblöjan och inte är natt torra? Vår tjej är 7 år och har fortfarande natt blöjan kvar då hon kissar i sängen. ( hon själv vill ha den) Hur gör man för att få henne att sluta? Vi har gjort som BVC sa. Vi har testa följand: Minska vätska efter middag. Tar upp henne när vi går o lägger oss så hon kissar. Haft bara kiss lakan så hon känner när hon blir blöt men då vill hon åter ha sin blöja. Vi har testat larm. Vi har även testat nån medecin som heter Minerin som var nån nässpray. Men inget hjälper. Är vi ensamma eller finnes det fler som vår dotter? BVC sa att hon kommer växa ifrån det och har bara skrivit ut gratis Libero till oss.

2018-10-20
hanna199001
hanna199001

Min systerson hade samma problem i samma ålder, han fick hormoner för att kunna stabilisera kisseriet på natten. Sen kan det sjävklart vara olika från pojkar och flickor. Men ta kontakt med läkare!

2018-10-21
SanUno
SanUno

min dotter är 8 år och sover med blöja. hon prövar ibland att sova utan men oftast kissar hon då i sängen. hon mår jätte dåligt över det så vi har en tid bokad till vc om en vecka. min systerdotter hade samma problem och fick någon medicin som blockerar den delen i hjärnan som gör att man kissar, då har hon ca 9 år

2018-10-20
mammatill6
mammatill6
Bebis på 6 månader

Har en systerson som hade problem med det både dagtid och natt ´, inte nu som äldre,17 idag, men hade problem uppp till högstadiet tror jag

2018-10-20
ma78
ma78
Barn på 2 år och 7 månader

Jag var sängvätare upp till ca 9 år. Visst var det jobbigt men ingen big deal i det långa loppet. Jag sov hos kompisar ändå. Mamma och pappa informerade kompisarnas föräldrar. Hade enbart kisskydd under lakanet, inga andra hjälpmedel. Men det gick över. Minns att mamma berättade om sin kompis som hade problem upp till 13 års ålder. Det kändes bra att veta att jag inte var ensam om att ha problem.

2018-10-20
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Ta hjälp av barnläkare. Vet inte hur de gör idag men när jag var 8 år fick jag en madrass till sängen som pep så fort det blev blött. Vet inte hur lång tid det tog innan jag var torr på natten. Sök som sagt hjälp innan hon ska börja sova över hos kompisar osv.

2018-10-20
Mammmaw08
Mammmaw08
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...