App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blödning efter spiralinsättning, hur länge?

Hej alla! Jag satte in en hormonspiral, Kyleena, den 23e augusti i år. Alltså snart två månader sedan. Det är min första spiral och jag vet att det kan ta omkring tre månader innan kroppen vant sig osv. Men jag har haft en konstant liten blödning sedan den sattes in, det är oftast bara brunt som kommer ut. Ibland kan det komma lite rött blod då jag torkar mig. Behöver ha ett trosskydd för att inte få fläckar i trosorna, inte för att det är mycket som behöver absorberas. Så det är en väldigt liten blödning. Men det börjar bli lite tröttsamt, att komma igång med sexlivet är lagom svårt efter en förlossning utan att behöva känna sig "ofräsch" därnere. Vad har ni andra för erfarenheter med spiral?

2018-10-19
Toxxiqo
Toxxiqo
Gravid i vecka 26

Jag satte i den i juli tror jag eller juni i år alltså, blödde bara första dagen och har inte blött sen dess

2018-10-21
batgirl
batgirl

Tack för era svar, då hoppas jag att detta är över snart!

I övrigt har jag inte haft några problem, så det känns lovande!

2018-10-21
Toxxiqo
Toxxiqo
Gravid i vecka 26

Jag blödde i kanske 2 och en halv månad efter att ha satt in min spiral. Efter det så slutade blödningarna komma helt, även vid mens. Kände oxå att det var pest och pina dom där månaderna som jag blödde men nu tycker jag helt klart att det var värt det.

2018-10-20
Stampe87
Stampe87

Så sjukt. Satte in min den 20 augusti och det hade kunnat vara mitt inlägg. Har också kvar mellanblödningar och måste har trosskydd. Är så less. Har också kyleena!

2018-10-19
Birdo88
Birdo88

Jag satte in en hormonspiral i juni iår. Jag småblöde i ungefär 2 månader. Nu kommer det lite blod lite då o då, men inte ofta :)

2018-10-19
Emmy1991
Emmy1991
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...