Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Granne som röker konstant ute på balkongen. Röken går in i min lägenhet.

Hej, jag bor i samma bostadsrätt 6 år tillbaka och väntar nu mitt första barn. Jag är så förbannad över min granne, en ung tjej (nyinflyttad) som bor bredvid mig. Hon röker konstant ute på sin balkong och skiter i att hon har blivit tillsagd att röken går rakt in i min lägenhet. Luftventilen in till min lägenhet sitter nämligen nära hennes balkong, så röken kommer in fast jag stänger alla fönster och dörrar. Jag har kontaktat min bostadsrättsförening om detta, men de säger att de inte kan förbjuda någon från att röka på sin egna balkong. Cigarettlukten får mig att må väldigt dåligt, och det känns inte alls kul att snart få en hem en liten bebis när det luktar som det gör. Vad ska jag göra?

2018-10-17
Burkmajs
Burkmajs
Gravid i vecka 39

Så länge man inte bor i rökfria bostäder så finns det tyvärr inget man kan göra. Prata med din granne och försök ha en god dialog :)

2018-10-18
Lilsof
Lilsof

Vi hade liknande dilemma under min graviditet. Trasig skorsten/ventilation, så när grannen under oss rökte under påslagen köksfläkt bolmade det in rätt i vår hall och kök. Som för dig då, ren cigarettrök. Vänner trodde vi fått dåliga vanor.... Vi bodde dock i hyresrätt, men fick ingen hjälp. Så vi flyttade. Googla lite på ett, borde vara andra regler för bostadsrätter?!

2018-10-18
Becaliten
Becaliten
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...