App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tips på barnvagn!

Hej! Behöver lite tips och hjälp i barnvagnsdjungeln! Vår bebis kommer i slutet av januari och vi vet inte riktigt vilken barnvagn vi ska välja. Vi är ute mycket i skog och mark och den ska vara lättklättkörd på denna typ av underlag och även i snö, pålitlig och inte kosta en förmögenhet...En duovagn har vi iallafall tänkt. Tips mottages tacksamt!

2018-10-16
Pineapple86
Pineapple86
Bebis på 14 månader

Britax go Big tycker jag är ett toppenbra alternativ för både stad och skog & mark :) Bra fjädring och lagom stora hjul!

2018-10-19
moaeg
moaeg
Barn på 1 år och 11 månader

jag går väldigt mycket i alla terräng, även skogspår mm. å har haft en Kronan som.är helt fantastisk! har nu även en kronan dubbelvagn som.är.lik bra, kronans vagn är inte för tung för att lyfta in å ut bil heller och det bästa är att det inte är ergonomisk sittdel !

2018-10-18
Josefsson90
Josefsson90

Jag bor på landet och har britax smile och är såå himla nöjd 🤩

2018-10-17
SaaraaErikssoon
SaaraaErikssoon

Tack för svar! Funderar på Super viking men är inte lika glad i sittdelen, ser lite väl modern ut för vår smak men den verkar väldigt bra

2018-10-17
Pineapple86
Pineapple86
Bebis på 14 månader

Vi bor lite på landet och går gärna i motionsspår med grus och på stigar - vi har Emmaljunga superviking med outdoor chassi, funkar supersmidigt! Dock är vagnen rätt stor ihopfälld så den går precis in i bilen (vi har Volvo v60) så tips är att prova så den får plats

2018-10-17
MammaKotte
MammaKotte

Vi har Emmaljunga!, den funkar så bra ute på landet men även i stan! Lättkörd men rejäl! Vi har en superviking, kan verkligen rekomendera!

2018-10-17
Fridaerikssson
Fridaerikssson

Vi bor på landet o har haft kronan till vår första, kommer fortsätta m den till tvåan nu. Mycket vagn för pengarna, stabil men inte så tung. En vanlig vagn helt enkelt!

2018-10-17
Anagrius
Anagrius

Emmaljunga är väldigt poppis om du är i skogen. De är stora och relativt smidiga. Men klumpiga i bagaget. Men den skulle jag säga om du majoriteten av tiden kommer gå mycket i skog och ojämn mark. De flesta vagnar idag klarar av att gå i snö och lättare terräng. Jag har just nu en Britax go next, men då är jag sällan i skogen. Men går mycket i snö, bor i norra delen. Fantastiskt gung och rullar lätt, smidig och tar inte alls mkt plats i bilen. Supernöjd, inget negativt om den. Gå till en butik och provkör alla olika sorters och se vilken du gillar.

2018-10-16
SanUno
SanUno
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...