App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blödningar under graviditet, någon som haft?

Jag har inte haft någon blödning, men det sägs att det är vanligt att få blödningar under graviditet som inte innebär missfall. Ni som haft - hur ser det ut, mängd? Va gärna noggranna - all info är lugnande!

2018-10-16
Bakarbulle
Bakarbulle
Bebis på 6 månader

Blödde lite smått fram till vecka 12, sedan en stor blödning i vecka 16. Hade blött under natten utan att märka det och det va en stor fläck i sängen. Åkte direkt till akuten, och där såg dom en sprattlande bebis så allt var ok. Va tydligen en hormonell blödning. Min syster hade haft samma sak i exakt samma vecka.

2018-10-21
elaelaeheh
elaelaeheh

Jag har till och från haft bruna flytningar sedan vecka 7 ungefär, vecka 10 hade jag en kraftig blödning som kom på väg till jobbet så det kändes nästan som att jag kissade på mig. Då såg det mer ut som utspätt blod. Tack o lov jobbar jag på en gynavdelning så kunde kolla på en gång och allt var okej.
Fick veta att det kan vara livmodern som växer och att den sitter långt ner och trycker på livmodertappen.
Har haft fortsatta bruna flytningar även efter, i alla möjliga konsistenser och är i vecka 13 nu och allt såg bra ut förra veckan iaf :)

2018-10-17
Ronjamccartney
Ronjamccartney
Bebis på 10 månader

Jag fick en kraftig blödning i vecka 12 och va säker på att jag fått missfall. Åkte in till kvinnokliniken dagen efter och på vul såg dom ett tickande hjärta! Dock hade jag en blödning på moderkakan så fick gå på 3 extra ultraljud och det läkte ut av sig själv. Dom vet inte vad det berodde på och nu är jag i vecka 37 :)

2018-10-17
Lilsof
Lilsof

Ja, vaknade mitt i natten av att det var blod i hela sängen i vecka 10. Åkte in till gynakuten och bebis mådde bra. Det var någon slags gulkroppshormon eventuell tvilling som hade skapat blödningen. Det gick inte att se mer än att "det hade varit något där som inte längre var kvar". Blödde i ca två dygn sedan gick det över. Och vi har idag en välmående dotter!

2018-10-17
Okonkret
Okonkret

Smärta?

2018-10-16
Bakarbulle
Bakarbulle

Jag var i vecka 10 när jag fick en kraftig blödning. Det forsade blod så jag var säker på att det var missfall, det var även vad 1177 trodde när jag ringde in. Vi åkte in till sjukhuset och fick göra ett ul och där syntes en sprattlande liten krabat. Har aldrig varit så lycklig som då! Det var ganska ovanligt men det hade uppstått en blödning mellan graviditeten och livmodern som de sa. Jag fick ta det försiktigt någon vecka och sen flöt graviditeten på som vanligt och idag är sonen snart 8 månader :)

2018-10-16
Eeemmmmyyy
Eeemmmmyyy

hade blödningar från och till mellan v 20-39 med första. var inne på sjukhus typ varannan vecka. var allt från pytteliten blödning till att det var så mycket att jag fick blodstoppande medicin och inneliggande. Sonen kom ut v 42, helt frisk och full med liv. Ingen aning vad blödningarna berodde på.

2018-10-16
Fiakatten
Fiakatten

Jag fick en blödning i vecka 8. Va klart rött på papperet och lite klumpar. Fick panik och ringde gyn. Sen in på akuten. Fick förklaring att detta är vanligt under graviditeter. Att man kan få detta bara sådär. För min del hade jag tur, inget missfall trots dessa blödningar. Och de höll i sig i två och en halv dygn. Så kolla upp detta. Och blir du nekad att komma in på gyn så åk in på akuten. Då gör dom ett ultraljud på dig oxå.

2018-10-16
Mars2017
Mars2017
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...