App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Orolig gravid tjej i 8 V

Hej! Som rubriken säger är jag i vecka 8 idag. Jag gjorde ett vul igår och barnmorskan sa då till mig att hon tycker fostret eller embryo eller barnet ser väldigt liten ut till skillnad på hur det ska se ut i slutet på vecka 7. 4,76 mm stort liten byracka. Är dock väldigt orolig, det fanns hjärnaktivitet! 😍 Har även ett annat problem, klockan är just nu 03:50 har varit vaken sen 10 över 3 ungefär, jag vaknar så här tidigt pga jag mår illa någon tips på att minska illamåendet????

2018-10-16
anonymiiis
anonymiiis
Gravid i vecka 22

Ha typ salta kex som du äter innan du ens sätter dig upp i sängen! Jag hade alltid något litet och torrt att knapra på då jag vaknade eller skulle stiga upp! Det finns även medicin du kan få mig illamående!

2018-10-18
Barn på 1 år och 9 månader

Jag tror att också som skriva nedan, att du egentligen är i tidigare vecka, eller så är embryot bara litet! :)
Ang illamåendet så är ju det så individuellt vad som funkar och inte, nu mår jag själv oförskämt bra bortsätt från trötthet och liiite illamående, men har märkt att det alltid är kopplat till hunger, så jag ser till att aldrig bli riktigt hungrig utan har alltid en drickyoghurt till hands samt frukt! Satsumasen är ju sååå goda just nu 😍👍 för vissa funkar åksjukepiller, prova dig fram! Kram

2018-10-18
liisenb
liisenb
Bebis på 10 månader

Jag tänker att du inte har blivit befruktad det datum bm har räknat från. Därför är fostret mindre. Du är inte så långt gången som du tror utan snarare en vecka mindre gången. Så fostret har troligen rätt storlek för sin vecka men veckan stämmer inte med den vecka du tror du är i. Det reder ut sig på antingen rutin ultraljudet i v 18-20 eller om du ska göra kub och ul i vecka 13 ungefär.

2018-10-16
Elin Axelsson
Elin Axelsson

Hade hyperemesis under min graviditet & var oxå orolig över bebis i magen, både bm & läkare sa att bebis tar de den ska !

2018-10-16
Melker18
Melker18
Barn på 1 år och 9 månader

Tack!
Problemet är att jag inte ens kan dricka eftersom jag mår riktigt illa och har väldigt svårt för att kräkas. Jag är dock mer orolig för att barnet är mindre i storlek än vad den egentligen ska vara....

2018-10-16
anonymiiis
anonymiiis
Gravid i vecka 22

Provs även att ha kolsyrat vatten vid sängen :)

2018-10-16
Melker18
Melker18
Barn på 1 år och 9 månader

Ha något litet att äta vid sängkanten 👍🏻

2018-10-16
Bakarbulle
Bakarbulle
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...