App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Babyskydd vad rekommenderar ni?

Hej, vi väntar vårat första barn i januari. Jag undrar nu vad ni har för erfarenhet av Britax römer primo jämfört med britax römer babysafe plus SHR ll? Eller andra som ni rekomenderar :) dessa två har vi fastnat för och de är bra i bäst-i-testerna.

2018-10-15
Gravid i vecka 26

Vi hade en Britax römer prio och har bara varit nöjda. Tyckte den var lätt o bära runt bebisen i och smidig i sin storlek. Superlätt att justera bältet oxå tyckte vi. Har inget speciellt att anmärka på den :)

2019-01-11
missnnat
missnnat

Valde Maxi cosi pga att den var lätt o smidig när man har en bil de Isofix o en utan. Rekommenderar en som väger lite, smyg att montera o som passar vagnen

2019-01-11
Emelie087
Emelie087
Bebis på 17 månader

Mitt största misstag var just denna stol!!! Uuusch som jag hatar den!! Jag är liten i kroppen men maken stor o stark. Vi båda tycker den är äckligt tung o speciellt nu när dottern väger 10kg själv. Vi har britax römer plus SHR II. Utöver vikten har vi haft så extremt mycket problem med bältet i stolen, har hakat upp sig på insidan så kan varken ta ut eller in bältet. Ska reklamera o få en ny vilket jag verkligen inte det fram emot. Jag skulle rekommendera maxi-cosi carbrio fix myvket lättare o super säker. Gör inte mitt misstag den är för tung!!!!

2018-11-30
Mariaecho7mars
Mariaecho7mars

Vi har en besafe men tycker att den är lite jobbigt att använda. Såg en annan förälder med maxi-cosy som verkar vara bättre. Ångrade att ha köpt adapter till vagnen. Vi tar förmodligen aldrig med vår bebis till butiker innan sex månader. Helt onödigt köp.

2018-11-27

Emmaljunga gör bra barnvagnar, svenskt märke med tillverkning bara i Sverige med svenska delar.. de gör också bra babyskydd som man kan använda med deras vagn om man vill.. man kan klicka i babyskyddet på vagnen och behöver inte väcka barnet om man ska flytta mellan bilen och vagnen.. kolla på nätet.

2018-11-27
flingan32
flingan32

Risk för att verka dum men vadå emmaljungas babyskydd ? 😊 vilket är de ? (:

2018-10-21
jrylaander
jrylaander
Barn på 1 år och 7 månader

Ja det där med att sätta i babyskyddet i vagnen är guld värt! Eftersom vi körde på Emmaljunga vagn så körde vi på deras babyskydd också, hur bra som helst med att kunna sätta babyskyddet i vagnen. Många gånger vill man ut och göra saker och kunna flytta bebis mellan bil och vagn är den bästa uppfinningen som gjorts..

2018-10-20
flingan32
flingan32

Ang besafe föregående skrev, även Britaxen har ett babyinlägg som fixerar och håller barnet fast om ngn olycka skulle ske.

2018-10-18
SanUno
SanUno

Vi har en besafe och jag älskar den! Dom på babyproffsen Malmö rekommendera den framför alla andra. Barnet satt verkligen fixerat med huvudet som dom ska göra i början. Efterhand som barnet växer kan du plocka bort sittkudden och inläggen uppe vid huvudet. Superbra tycker jag! Säkerheten är allt! Oftast om du har en nyare vagn så finns det fästen till alla olika bilbarnstolar. Bara prata med en butik som säljer både vagnar och stolar.

2018-10-17
miicaelanilsson
miicaelanilsson
Gravid i vecka 11

Har ingen erfarenhet av någon men om det stämmer att endast en går att fästa på vagnchassit skulle jag ta den alla dagar i veckan - att kunna sätta babyskyddet på vagnchassit när man gör ärenden etc för att inte behöva lyfta ut bebis (som kanske sover) och ner i vagnen är guld!

2018-10-17
MammaKotte
MammaKotte

Okej, ja jag har kompisar som också har haft den och är supernöjda men att den just är tung. Primo väger bara stolen i sig ca 1kg mindre så det var därför jag tänkte lite på den :)

2018-10-16
Gravid i vecka 26

Vi hade shr II, supernöjd. Dock inte provat den andra. Rymlig, fina färger att välja på, att den kunde fästas på barnvagnen osv. Enda negativa är att den var rätt tung i sig. Någon vikt skillnad mellan stolarna?

2018-10-16
SanUno
SanUno
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...