Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Babyskydd vad rekommenderar ni?

Hej, vi väntar vårat första barn i januari. Jag undrar nu vad ni har för erfarenhet av Britax römer primo jämfört med britax römer babysafe plus SHR ll? Eller andra som ni rekomenderar :) dessa två har vi fastnat för och de är bra i bäst-i-testerna.

2018-10-15
Gravid i vecka 32

Risk för att verka dum men vadå emmaljungas babyskydd ? 😊 vilket är de ? (:

2018-10-21
jrylaander
jrylaander
Gravid i vecka 24

Ja det där med att sätta i babyskyddet i vagnen är guld värt! Eftersom vi körde på Emmaljunga vagn så körde vi på deras babyskydd också, hur bra som helst med att kunna sätta babyskyddet i vagnen. Många gånger vill man ut och göra saker och kunna flytta bebis mellan bil och vagn är den bästa uppfinningen som gjorts..

2018-10-20
flingan32
flingan32

Ang besafe föregående skrev, även Britaxen har ett babyinlägg som fixerar och håller barnet fast om ngn olycka skulle ske.

2018-10-18
SanUno
SanUno

Vi har en besafe och jag älskar den! Dom på babyproffsen Malmö rekommendera den framför alla andra. Barnet satt verkligen fixerat med huvudet som dom ska göra i början. Efterhand som barnet växer kan du plocka bort sittkudden och inläggen uppe vid huvudet. Superbra tycker jag! Säkerheten är allt! Oftast om du har en nyare vagn så finns det fästen till alla olika bilbarnstolar. Bara prata med en butik som säljer både vagnar och stolar.

2018-10-17
miicaelanilsson
miicaelanilsson

Har ingen erfarenhet av någon men om det stämmer att endast en går att fästa på vagnchassit skulle jag ta den alla dagar i veckan - att kunna sätta babyskyddet på vagnchassit när man gör ärenden etc för att inte behöva lyfta ut bebis (som kanske sover) och ner i vagnen är guld!

2018-10-17
MammaKotte
MammaKotte
Bebis på 9 månader

Okej, ja jag har kompisar som också har haft den och är supernöjda men att den just är tung. Primo väger bara stolen i sig ca 1kg mindre så det var därför jag tänkte lite på den :)

2018-10-16
Gravid i vecka 32

Vi hade shr II, supernöjd. Dock inte provat den andra. Rymlig, fina färger att välja på, att den kunde fästas på barnvagnen osv. Enda negativa är att den var rätt tung i sig. Någon vikt skillnad mellan stolarna?

2018-10-16
SanUno
SanUno
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...