App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

mellanmål till 8 månaders?

Tips på mellanmål till en snart 8 månaders bebis. Hur många mellanmål ger ni till era barn i samma ålder? Tycker det är supersvårt att variera. Just nu är det yoghurt (värmebehandlad), smörgåsrån ibland, frukt. Känns lite tråkigt med samma så söker tips på mer.

2018-10-13
Vunnebunne
Vunnebunne
Bebis på 7 månader

Med tanke på att barnen har ätit EN smak sina första 6 månader i livet (bröstmjölk/ersättning) så tror jag inte barnen har så stora krav på varierade mellanmål.
Klämmisar skulle jag bara ta till som mellanmål när man är ute på språng . Mosa och riv olika frukter som mellanmål istället för att köpa processad frukt inklämd i ett plastförpackning.

2018-11-06
Norrlänning 1
Norrlänning 1

Uppdatering: Kan tillägga att vi, för ca en vecka sedan, fick reda på att han har äggallergi. Så ska utesluta ALLT som det finns ägg i..... :( Har fått lite recept på pannkakor osv. men känner att det är inte riktigt något jag vill ge just nu...

2018-11-06
Vunnebunne
Vunnebunne

Gröt, fruktpuré, smoothie, matmuffins, smörgås och yoghurt - googla! Finns massor

2018-10-14
MammaKotte
MammaKotte

Gröt (järnberikad)med äppelmos/katrinplommonpuré, mjuk macka med ost/skinka/leverpastej och apelsinbitar, blodpudding med lingonsylt, äggröra med macka, plättar med hallon, smoothie på banan och bär, matiga muffins. Mat med mycket järn i rekommenderas :) Sen har du "klämmisar" som man köper på Ica.

2018-10-14
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...